About: Vliv zlepšujících přípravků na stárnutí pekařských výrobků     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Ve spolupráci se společností MILLBA-CZECH a.s. a VŠCHT Praha byla provedena rozsáhlá praktická studie, která se týká použití nových zlepšujících přípravků k prodloužení trvanlivosti a zpomalení stárnutí vybraných pekařských výrobků. Byly diskutovány výsledky provozních zkoušek prováděných na jaře 2012 ve vybraných pekárnách společnosti se zaměřením na reologické, penetrometrické a senzorické analýzy pečiva. Dále jsme se zaměřili na možnosti sledování procesu stárnutí pečiva pomocí instrumentálních metod (RTG, SEM, FT-IR).
  • Ve spolupráci se společností MILLBA-CZECH a.s. a VŠCHT Praha byla provedena rozsáhlá praktická studie, která se týká použití nových zlepšujících přípravků k prodloužení trvanlivosti a zpomalení stárnutí vybraných pekařských výrobků. Byly diskutovány výsledky provozních zkoušek prováděných na jaře 2012 ve vybraných pekárnách společnosti se zaměřením na reologické, penetrometrické a senzorické analýzy pečiva. Dále jsme se zaměřili na možnosti sledování procesu stárnutí pečiva pomocí instrumentálních metod (RTG, SEM, FT-IR). (cs)
  • The practical study about staling of bakery products was carried out between ICT Prague and industrial Czech bakery MILLBA-CZECH a.s. The study was related to using and effect of different bakery improvers to retard staling process in crumb of bakery products. The working tests in bakery were evaluated with regard to rheological, texture and sensorial measurements. The instrumental methods such as x-ray, scan electron microscopy and FT-IR spectrometry were used to assess the staling rate in prepared bakery products. (en)
Title
  • Vliv zlepšujících přípravků na stárnutí pekařských výrobků
  • Vliv zlepšujících přípravků na stárnutí pekařských výrobků (cs)
  • The effect of improvers to staling of bakery products (en)
skos:prefLabel
  • Vliv zlepšujících přípravků na stárnutí pekařských výrobků
  • Vliv zlepšujících přípravků na stárnutí pekařských výrobků (cs)
  • The effect of improvers to staling of bakery products (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/13:43896946!RIV14-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • únor
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 114874
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/13:43896946
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • staling; bakery improvers; bakery products (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [0248D81FE821]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Ročenka pekaře a cukráře
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 2013
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Příhoda, Josef
  • Sluková, Marcela
  • Kubín, Miroslav
issn
  • 1231-241X
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software