About: Zvýšení bezpečnosti výroby a optimalizace technologických postupů u masných výrobků     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností Slovácká Fruta, a.s. v průběhu roku 2012 (března) až září 2013. Výsledkem projektu je optimalizace nové technologie, která umožňuje zpracování čerstvých surovin ve formě jakostních masných výrobků. V rámci projektu byly navrženy příslušné změny technologie, zpracovány podklady pro nákup nové technologie a následně byly nastaveny parametry zpracování a navrženy nové receptury. Nové nastavení jednotlivých technologických operací umožnilo zkrátit celý technologický proces a na druhé straně investice do technologie vedly k udržení vysoké kvality a standardnosti výrobků. Masné výrobky jsou obecně málo údržné potraviny, proto byl během projektu kladen patřičný důraz na dodržení správných hygienických a provozních podmínek výroby, tak aby si finální produkty po celou dobu distribuce a prodeje (během doby použitelnosti a trvanlivosti) udrželi vysoké jakostní parametry. Projekt MZe (Podpora rozvoje venkova). Registrační číslo projektu: 11/013/11320/672/002526 Smlouva o řešení projektu. Zpráva o řešení projektu. Uvedení inovovaných výrobků na trh.
  • Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností Slovácká Fruta, a.s. v průběhu roku 2012 (března) až září 2013. Výsledkem projektu je optimalizace nové technologie, která umožňuje zpracování čerstvých surovin ve formě jakostních masných výrobků. V rámci projektu byly navrženy příslušné změny technologie, zpracovány podklady pro nákup nové technologie a následně byly nastaveny parametry zpracování a navrženy nové receptury. Nové nastavení jednotlivých technologických operací umožnilo zkrátit celý technologický proces a na druhé straně investice do technologie vedly k udržení vysoké kvality a standardnosti výrobků. Masné výrobky jsou obecně málo údržné potraviny, proto byl během projektu kladen patřičný důraz na dodržení správných hygienických a provozních podmínek výroby, tak aby si finální produkty po celou dobu distribuce a prodeje (během doby použitelnosti a trvanlivosti) udrželi vysoké jakostní parametry. Projekt MZe (Podpora rozvoje venkova). Registrační číslo projektu: 11/013/11320/672/002526 Smlouva o řešení projektu. Zpráva o řešení projektu. Uvedení inovovaných výrobků na trh. (cs)
  • nnovation project designed in collaboration with company Slovácká Fruta , a.s. During the year 2012 ( March) to September 2013. The result of the project is to optimize the new technology , which enables the processing of fresh raw material in the form of quality meat products. The project proposed relevant changes in technology , data processing for the purchase of new technology and were set processing parameters and designed a new recipe. The new setting of the machining operations allow to shorten the whole technological process and on the other hand, investments in technology have led to the maintenance of high quality products and its standardization . Meat products are generally little údržné food , so during the project was put proper emphasis on keeping good hygiene and operational conditions of production , so that the final products throughout the distribution and sales ( shelf life and durability) maintain the high quality parameters . Project of the Ministry of Agriculture. (en)
Title
  • Zvýšení bezpečnosti výroby a optimalizace technologických postupů u masných výrobků
  • Zvýšení bezpečnosti výroby a optimalizace technologických postupů u masných výrobků (cs)
  • Increasing the safe production and optimization of technological processes for meat products (en)
skos:prefLabel
  • Zvýšení bezpečnosti výroby a optimalizace technologických postupů u masných výrobků
  • Zvýšení bezpečnosti výroby a optimalizace technologických postupů u masných výrobků (cs)
  • Increasing the safe production and optimization of technological processes for meat products (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/13:43896871!RIV14-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • O
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Zvýšení produkce masných výrobků o 3%
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 119505
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/13:43896871
http://linked.open...terniIdentifikace
  • 11/013/11320/672/002526
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • products; meat; for; processes; technological; optimization; and; production; safe; the; Increasing (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [1CAB5E7C787B]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Smlouva o řešení projektu. Zpráva o řešení projektu. Uvedení inovovaných výrobků na trh.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dobiáš, Jaroslav
  • Voldřich, Michal
  • Kvasnička, František
  • Václavíková, Eliška
  • Ševčík, Rudolf
  • Pivoňka, Jan
  • Rajchl, Aleš
  • Urbančíková, Zdeňka
  • Duchová, Iveta
  • Pohůnek, Václav
  • Kovařík, František
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software