Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - New technology consist from filter for removal of whey fines, pasteurization, centrifuge, the main component is reverse osmosis, Permeate from reverze osmosis is possible to use as process water, retentate is transported to further processing. Program of countyside development in CR in 2007 - 2013 for Povltavské mlékárny s.s. (Ministry of Agriculture) (en)
- Nová technologie zahrnuje filtr na odstranění sýrového prachu, paster, odstředivku a zejména reverzní osmózu. Permát z reverzní osmózy je možné využít jako provozní vodu, retentát se odváží k dalšímu zpracování. Realizováno v Povltavských mlékárnách a.s., Sedlčany v rámci Programu rozvoje venkova ČR na období 2007 - 2013.
- Nová technologie zahrnuje filtr na odstranění sýrového prachu, paster, odstředivku a zejména reverzní osmózu. Permát z reverzní osmózy je možné využít jako provozní vodu, retentát se odváží k dalšímu zpracování. Realizováno v Povltavských mlékárnách a.s., Sedlčany v rámci Programu rozvoje venkova ČR na období 2007 - 2013. (cs)
|
Title
| - Zlepšení technologie zpracování syrovátky při výrobě měkkých sýrů.
- Zlepšení technologie zpracování syrovátky při výrobě měkkých sýrů. (cs)
- Improvement of whey processing at production soft cheeses (en)
|
skos:prefLabel
| - Zlepšení technologie zpracování syrovátky při výrobě měkkých sýrů.
- Zlepšení technologie zpracování syrovátky při výrobě měkkých sýrů. (cs)
- Improvement of whey processing at production soft cheeses (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/13:43896862!RIV14-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - HS 2 mil. Kč; ročně zpracováno 18 mil. litrů syrovátky - snížení přepravovaných objemů na 1/3.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/13:43896862
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - reverse osmosis; cheese; whey processing (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Smlouva o řešení projektu. Zpráva o řešení projektu.
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Horáčková, Šárka
- Plocková, Milada
- Voldřich, Michal
- Pivoňka, Jan
- Urbančíková, Zdeňka
- Štětina, Jiří
- Diblíková, Lenka
- Čurda, Ladislav
- Mihulová, Miroslava
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |