About: Zlepšení technologie zpracování syrovátky při výrobě měkkých sýrů.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • New technology consist from filter for removal of whey fines, pasteurization, centrifuge, the main component is reverse osmosis, Permeate from reverze osmosis is possible to use as process water, retentate is transported to further processing. Program of countyside development in CR in 2007 - 2013 for Povltavské mlékárny s.s. (Ministry of Agriculture) (en)
  • Nová technologie zahrnuje filtr na odstranění sýrového prachu, paster, odstředivku a zejména reverzní osmózu. Permát z reverzní osmózy je možné využít jako provozní vodu, retentát se odváží k dalšímu zpracování. Realizováno v Povltavských mlékárnách a.s., Sedlčany v rámci Programu rozvoje venkova ČR na období 2007 - 2013.
  • Nová technologie zahrnuje filtr na odstranění sýrového prachu, paster, odstředivku a zejména reverzní osmózu. Permát z reverzní osmózy je možné využít jako provozní vodu, retentát se odváží k dalšímu zpracování. Realizováno v Povltavských mlékárnách a.s., Sedlčany v rámci Programu rozvoje venkova ČR na období 2007 - 2013. (cs)
Title
  • Zlepšení technologie zpracování syrovátky při výrobě měkkých sýrů.
  • Zlepšení technologie zpracování syrovátky při výrobě měkkých sýrů. (cs)
  • Improvement of whey processing at production soft cheeses (en)
skos:prefLabel
  • Zlepšení technologie zpracování syrovátky při výrobě měkkých sýrů.
  • Zlepšení technologie zpracování syrovátky při výrobě měkkých sýrů. (cs)
  • Improvement of whey processing at production soft cheeses (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/13:43896862!RIV14-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • O
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • HS 2 mil. Kč; ročně zpracováno 18 mil. litrů syrovátky - snížení přepravovaných objemů na 1/3.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 118972
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/13:43896862
http://linked.open...terniIdentifikace
  • 324 61 2177
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • reverse osmosis; cheese; whey processing (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D9C7A488C70C]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Smlouva o řešení projektu. Zpráva o řešení projektu.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Horáčková, Šárka
  • Plocková, Milada
  • Voldřich, Michal
  • Pivoňka, Jan
  • Urbančíková, Zdeňka
  • Štětina, Jiří
  • Diblíková, Lenka
  • Čurda, Ladislav
  • Mihulová, Miroslava
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software