Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Byla inovována technologie zakysaných mléčných výrobků tak, aby bylo dosaženo prodloužené trvanlivosti a homogenní konzistence bez uvolňování syrovátky. Bylo upraveno zejména tepelné ošetření suroviny a doplněna technologie o další prvky, které zvýšily standardnost výroby. Byly rovněž navrženy a ověřeny postupy kvalitativní kontroly výrobků. Realizováno v rámci Programu rozvoje venkova ČR na období 2007 - 2013 pro Bohemilk a.s.
- Byla inovována technologie zakysaných mléčných výrobků tak, aby bylo dosaženo prodloužené trvanlivosti a homogenní konzistence bez uvolňování syrovátky. Bylo upraveno zejména tepelné ošetření suroviny a doplněna technologie o další prvky, které zvýšily standardnost výroby. Byly rovněž navrženy a ověřeny postupy kvalitativní kontroly výrobků. Realizováno v rámci Programu rozvoje venkova ČR na období 2007 - 2013 pro Bohemilk a.s. (cs)
- Technology of fermented dairy products was modified to reach extended shelf life and homogenous consistency withour releasing of whey. Heat treatment of raw material was optilamized and technology was completed by additional components which support stable quality of product. Procedures for quality control were also proposed. Project was realized within Program of countyside development in CR in 2007 - 2013 for Bohemilk a.s. (Ministry of Agriculture) (en)
|
Title
| - Spolupráce při úpravách technologie zakysaných výrobků s omezeným uvolňováním syrovátky.
- Spolupráce při úpravách technologie zakysaných výrobků s omezeným uvolňováním syrovátky. (cs)
- Cooperation at modification of technology of fermented products with reduced releasing of whey (en)
|
skos:prefLabel
| - Spolupráce při úpravách technologie zakysaných výrobků s omezeným uvolňováním syrovátky.
- Spolupráce při úpravách technologie zakysaných výrobků s omezeným uvolňováním syrovátky. (cs)
- Cooperation at modification of technology of fermented products with reduced releasing of whey (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/13:43896847!RIV14-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/13:43896847
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - whey; quality; yogurt; fermented products (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Smlouva o řešení projektu. Zpráva o řešení projektu. Uvedení inovovaných výrobků na trh.
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Hrádková, Iveta
- Horáčková, Šárka
- Pivoňka, Jan
- Urbančíková, Zdeňka
- Štětina, Jiří
- Čurda, Ladislav
- Mihulová, Miroslava
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |