Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - E-learning project (registration number CZ.2.17/3.1.00/34286) of the Faculty of Food and Biochemical Technology, the Institute of Chemical Technology in Prague, for the Bachelor's degree program, for the subject of Food Technology and Biotechnology (N321001). There are three following topics, which were prepared in according to the Food technology and biotechnology topic at the Department of dairy, fat and cosmetics: Technology of milk and dairy products (theme 4), Technology of oils and fats (theme 5) and Technology detergents and cosmetics (theme 6). Information is available: the E-learning portal ICTP: https://e-learning.vscht.cz (en)
- E-learningový projekt (registrační číslo CZ.2.17/3.1.00/34286) Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze, pro Bakalářský studijní program, k předmětu Potravinářské technologie a biotechnologie (N321001). V rámci předmětu Potravinářské technologie a biotechnologie byla za Ústav technologie mléka, tuků a kosmetiky zpracována tři následující témata: Technologie mléka a mlékárenských výrobků (téma 4), Technologie olejů a tuků (téma 5), Technologie detergentů a kosmetiky (téma 6). Informace jsou dostuné na E-learningový portálu VŠCHT Praha: https://e-learning.vscht.cz/
- E-learningový projekt (registrační číslo CZ.2.17/3.1.00/34286) Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze, pro Bakalářský studijní program, k předmětu Potravinářské technologie a biotechnologie (N321001). V rámci předmětu Potravinářské technologie a biotechnologie byla za Ústav technologie mléka, tuků a kosmetiky zpracována tři následující témata: Technologie mléka a mlékárenských výrobků (téma 4), Technologie olejů a tuků (téma 5), Technologie detergentů a kosmetiky (téma 6). Informace jsou dostuné na E-learningový portálu VŠCHT Praha: https://e-learning.vscht.cz/ (cs)
|
Title
| - Title: Food Technology and Biotechnology, Technology, milk and dairy products (theme 4), Technology of oils and fats (theme 5) Technology detergents and cosmetics (theme 6). (en)
- Inovace bakalářského studijního programu potravinářské a biochemické technologie zařazením prvků E-learningu
- Inovace bakalářského studijního programu potravinářské a biochemické technologie zařazením prvků E-learningu (cs)
|
skos:prefLabel
| - Title: Food Technology and Biotechnology, Technology, milk and dairy products (theme 4), Technology of oils and fats (theme 5) Technology detergents and cosmetics (theme 6). (en)
- Inovace bakalářského studijního programu potravinářské a biochemické technologie zařazením prvků E-learningu
- Inovace bakalářského studijního programu potravinářské a biochemické technologie zařazením prvků E-learningu (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/13:43895943!RIV14-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/13:43895943
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - cosmetics; detergents; fats; oils; milk; biotechnology; technology; Food (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...i/riv/kodPristupu
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...telVyzkumneZpravy
| - Magistrát hlavního města Prahy
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |