About: Chemické a fyzikální charakteristiky slabých mouk     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Wheat is the most important cereal for bread and bakery technology. The main feature of wheat grain is the content of gluten proteins which form network of bread. The content of gluten proteins is 60 % of that of total wheat grain proteins. The physical and chemical methods are used to characterize the quality and quantity of proteins in wheat flour. (en)
  • Pšenice je celosvětově nejrozšířenější obilovinou pro pekárenské využití. Specifikou pšeničné mouky je obsah lepkových bílkovin, které tvoří tzv. kostru výrobku. Lepkové bílkoviny tvoří cca 60 % celkových bílkovin zrna pšenice. Pro charakterizování lepkových bílkovin se využívá řada fyzikálních a chemických metod určující kvantitu a kvalitu bílkovin v pšeničné mouce.
  • Pšenice je celosvětově nejrozšířenější obilovinou pro pekárenské využití. Specifikou pšeničné mouky je obsah lepkových bílkovin, které tvoří tzv. kostru výrobku. Lepkové bílkoviny tvoří cca 60 % celkových bílkovin zrna pšenice. Pro charakterizování lepkových bílkovin se využívá řada fyzikálních a chemických metod určující kvantitu a kvalitu bílkovin v pšeničné mouce. (cs)
Title
  • Chemické a fyzikální charakteristiky slabých mouk
  • Chemické a fyzikální charakteristiky slabých mouk (cs)
  • Chemical and physical characteristics of soft wheat flours (en)
skos:prefLabel
  • Chemické a fyzikální charakteristiky slabých mouk
  • Chemické a fyzikální charakteristiky slabých mouk (cs)
  • Chemical and physical characteristics of soft wheat flours (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/12:43896945!RIV15-MZE-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QI111B053)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 12
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 126955
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/12:43896945
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • cookies; rheology; gluten proteins; wheat (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [8875F1E5C664]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Pekař a cukrář
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 2012
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Honců, Iva
  • Krejčířová, Lucie
  • Příhoda, Josef
  • Sluková, Marcela
  • Machová, Hana
issn
  • 1213-2403
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software