About: Production of baker's yeasts and microbial biomass. Production of vinegar     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Kapitoly se zabývají výrobou pekařského droždí, mikrobní biomasy a octa. Je pojednáno o mikroorganismech, používaných surovinách a z nich připravených kultivačních mediích, o teoretických základech výroby, o technologickém schématu a o kvalitě produktů výroby.
  • Kapitoly se zabývají výrobou pekařského droždí, mikrobní biomasy a octa. Je pojednáno o mikroorganismech, používaných surovinách a z nich připravených kultivačních mediích, o teoretických základech výroby, o technologickém schématu a o kvalitě produktů výroby. (en)
  • Kapitoly se zabývají výrobou pekařského droždí, mikrobní biomasy a octa. Je pojednáno o mikroorganismech, používaných surovinách a z nich připravených kultivačních mediích, o teoretických základech výroby, o technologickém schématu a o kvalitě produktů výroby. (cs)
Title
  • Production of baker's yeasts and microbial biomass. Production of vinegar (en)
  • Výroba pekařského droždí a mikrobní biomasy. Výroba octa
  • Výroba pekařského droždí a mikrobní biomasy. Výroba octa (cs)
skos:prefLabel
  • Production of baker's yeasts and microbial biomass. Production of vinegar (en)
  • Výroba pekařského droždí a mikrobní biomasy. Výroba octa
  • Výroba pekařského droždí a mikrobní biomasy. Výroba octa (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/12:43895045!RIV14-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 179101
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/12:43895045
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • unit operations; fundamentals of technology; microorganisms; media preparation; Raw materials (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D3A6290C8F2A]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Ostrava
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Přehled tradičních potravinářských výrob
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...v/pocetStranKnihy
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Rychtera, Mojmír
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Key Publishing s.r.o.
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7418-145-0
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 36 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software