Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Kapitoly se zabývají výrobou pekařského droždí, mikrobní biomasy a octa. Je pojednáno o mikroorganismech, používaných surovinách a z nich připravených kultivačních mediích, o teoretických základech výroby, o technologickém schématu a o kvalitě produktů výroby.
- Kapitoly se zabývají výrobou pekařského droždí, mikrobní biomasy a octa. Je pojednáno o mikroorganismech, používaných surovinách a z nich připravených kultivačních mediích, o teoretických základech výroby, o technologickém schématu a o kvalitě produktů výroby. (en)
- Kapitoly se zabývají výrobou pekařského droždí, mikrobní biomasy a octa. Je pojednáno o mikroorganismech, používaných surovinách a z nich připravených kultivačních mediích, o teoretických základech výroby, o technologickém schématu a o kvalitě produktů výroby. (cs)
|
Title
| - Production of baker's yeasts and microbial biomass. Production of vinegar (en)
- Výroba pekařského droždí a mikrobní biomasy. Výroba octa
- Výroba pekařského droždí a mikrobní biomasy. Výroba octa (cs)
|
skos:prefLabel
| - Production of baker's yeasts and microbial biomass. Production of vinegar (en)
- Výroba pekařského droždí a mikrobní biomasy. Výroba octa
- Výroba pekařského droždí a mikrobní biomasy. Výroba octa (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/12:43895045!RIV14-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/12:43895045
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - unit operations; fundamentals of technology; microorganisms; media preparation; Raw materials (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Přehled tradičních potravinářských výrob
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...v/pocetStranKnihy
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |