Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Development of organic farming and production of organic foodstuff is globally steadily increasing especially within last decade. Consumers are more and more interested in healthy food with good and satisfactory nutrition value. The huge emphasis is put also on traceability of food and production of with low or completely without addition of chemical ingredients. In case of organic farming and organic food it is very important to understand, that bio (organic) label means not only absence of chemicals in raw materials and food, but also way of farming, which is not devastating to nature. (en)
- Celosvětově rostoucí trend rozvoje ekologického zemědělství i výroby biopotravin je patrný zejména v posledním desetiletí. Roste zájem spotřebitelů o zdravé potraviny s dobrou výživovou hodnotou a důraz je kladen na přírodní původ potravin a nabídku výrobků prostých umělé chemie. Je důležité si uvědomit, že bio výrobky neznamenají pouze potravinářské produkty vyrobené bez uměle přidávaných chemických látek, ale značka bio především zaručuje spotřebiteli, že výrobek byl zpracován způsobem, který nezatěžuje životní prostředí.
- Celosvětově rostoucí trend rozvoje ekologického zemědělství i výroby biopotravin je patrný zejména v posledním desetiletí. Roste zájem spotřebitelů o zdravé potraviny s dobrou výživovou hodnotou a důraz je kladen na přírodní původ potravin a nabídku výrobků prostých umělé chemie. Je důležité si uvědomit, že bio výrobky neznamenají pouze potravinářské produkty vyrobené bez uměle přidávaných chemických látek, ale značka bio především zaručuje spotřebiteli, že výrobek byl zpracován způsobem, který nezatěžuje životní prostředí. (cs)
|
Title
| - Kvalita pšenice v ekologickém zemědělství
- Kvalita pšenice v ekologickém zemědělství (cs)
- Quality of wheat in organic farming (en)
|
skos:prefLabel
| - Kvalita pšenice v ekologickém zemědělství
- Kvalita pšenice v ekologickém zemědělství (cs)
- Quality of wheat in organic farming (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/12:43894855!RIV13-MZE-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/12:43894855
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - organic and conventional farming; quality; wheat (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Hajšlová, Jana
- Konvalina, Petr
- Václavíková, Marta
|
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |