About: Freezing of part-baked and fully-baked bread a their staling     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • This theoretical study was concerned to staling of frozen part-baked and full-baked bread. The changes in dough and bread structure were described during storage in frozen state, after thawing and final baked. The demands on raw materials for frozen dough and the effect of freezing procedure on bread properties were discussed. In last part of this study, the small research results with part-baked bread products are noted. (en)
  • V této studii se zaměříme na tři hlavní problémy: teoretické základy změn ve stavební struktuře těst a výrobků po skladování v mrazeném stavu, po rozmrazování a rozpečení. V další části se stručně zmíníme o požadavcích na suroviny pro zmrazovaná těsta a o vlivu techniky zmrazování těst a polotovarů na jejich vlastnosti. V poslední části je zahrnut přehled dosavadních výzkumných znalostí i praktických zkušeností s předpečenými dopékanými výrobky.
  • V této studii se zaměříme na tři hlavní problémy: teoretické základy změn ve stavební struktuře těst a výrobků po skladování v mrazeném stavu, po rozmrazování a rozpečení. V další části se stručně zmíníme o požadavcích na suroviny pro zmrazovaná těsta a o vlivu techniky zmrazování těst a polotovarů na jejich vlastnosti. V poslední části je zahrnut přehled dosavadních výzkumných znalostí i praktických zkušeností s předpečenými dopékanými výrobky. (cs)
Title
  • Freezing of part-baked and fully-baked bread a their staling (en)
  • Zmrazování předpečených a pečených výrobků a jejich stárnutí
  • Zmrazování předpečených a pečených výrobků a jejich stárnutí (cs)
skos:prefLabel
  • Freezing of part-baked and fully-baked bread a their staling (en)
  • Zmrazování předpečených a pečených výrobků a jejich stárnutí
  • Zmrazování předpečených a pečených výrobků a jejich stárnutí (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/12:43894617!RIV13-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • prosinec
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 182714
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/12:43894617
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • staling; frozen bread; freezing (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [33114F681EFD]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Ročenka pekaře a cukráře
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 2012
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Honců, Iva
  • Krejčířová, Lucie
  • Příhoda, Josef
  • Sluková, Marcela
issn
  • 1231-241X
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software