About: Bakery products and bakery product's myths     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cereální výrobky hrají ve výživě obyvatel významnou roli. Mají také nezastupitelnou úlohu v celkové bilanci rostlinných a živočišných bílkovin a slouží jako zdroj energie. I přes mírně stoupající spotřebu těstovin, mají rozhodující podíl výrobky pekárenské. Cereální výrobky se řadí mezi potraviny s vysokým stupněm inovace a s pestrým výběrem rozmanitých druhů. Vývoj nových výrobků odráží požadavky spotřebitelů, přičemž v současné době se také snaží přispívat k řešení některých zdravotních problémů populace, jako je nadváha, obezita, vysoký krevní tlak apod.
  • Cereální výrobky hrají ve výživě obyvatel významnou roli. Mají také nezastupitelnou úlohu v celkové bilanci rostlinných a živočišných bílkovin a slouží jako zdroj energie. I přes mírně stoupající spotřebu těstovin, mají rozhodující podíl výrobky pekárenské. Cereální výrobky se řadí mezi potraviny s vysokým stupněm inovace a s pestrým výběrem rozmanitých druhů. Vývoj nových výrobků odráží požadavky spotřebitelů, přičemž v současné době se také snaží přispívat k řešení některých zdravotních problémů populace, jako je nadváha, obezita, vysoký krevní tlak apod. (cs)
  • Cereal products have a very important role in human nutrition. They are also a source of plant proteins and energy. The consumption of bread and bakery products is dominant, although the consumption of pasta is increased not only in the Czech Republic. The development of new, functional cereal products is focused on consumers with health problems, such as overweight, obesity, hypertense etc. (en)
Title
  • Bakery products and bakery product's myths (en)
  • Pekařské výrobky a mýty o nich
  • Pekařské výrobky a mýty o nich (cs)
skos:prefLabel
  • Bakery products and bakery product's myths (en)
  • Pekařské výrobky a mýty o nich
  • Pekařské výrobky a mýty o nich (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/12:43894613!RIV13-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • duben
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 158098
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/12:43894613
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • myths; bakery products; bread (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [B43CD143F20B]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Výživa a potraviny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 4
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Příhoda, Josef
  • Sluková, Marcela
issn
  • 1211-846X
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software