About: Optimalizace výroby tepelně opracovaných masných výrobků     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností Masokombinát Plzeň s.r.o. (2011 - 2012). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci výroby tepelně opracovaných masných výrobků. Inovace do technologie umožnila vývoj nových receptur a optimalizaci pracovních postupů. Díky optimalizaci nové technologie se výrazně snížilo riziko kontaminace výrobků chemickými a mikrobiologickými kontaminanty a zároveň se zvýšila efektivity a kapacita výroby tepelně opracovaných masných výrobků.
  • Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností Masokombinát Plzeň s.r.o. (2011 - 2012). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci výroby tepelně opracovaných masných výrobků. Inovace do technologie umožnila vývoj nových receptur a optimalizaci pracovních postupů. Díky optimalizaci nové technologie se výrazně snížilo riziko kontaminace výrobků chemickými a mikrobiologickými kontaminanty a zároveň se zvýšila efektivity a kapacita výroby tepelně opracovaných masných výrobků. (cs)
  • Innovation project in cooperation with company Masokombinát Plzeň sro (2011-2012). The project resulted in the installation of new technologies to optimize production of heat-treated meat products. Innovation in technology has enabled the development of new formulations and optimize workflows. By optimizing new technologies was significantly reduce the risk of product contamination by chemical and microbiological contaminants and at the same time increase efficiency and production capacity of heat-treated meat products. (en)
Title
  • Optimalizace výroby tepelně opracovaných masných výrobků
  • Optimalizace výroby tepelně opracovaných masných výrobků (cs)
  • The optimizing production of heat-treated meat products (en)
skos:prefLabel
  • Optimalizace výroby tepelně opracovaných masných výrobků
  • Optimalizace výroby tepelně opracovaných masných výrobků (cs)
  • The optimizing production of heat-treated meat products (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/12:43894553!RIV13-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • O
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Rozšířéní sortimentu a zvýšení produkce tepelně opracovaných masných výrobků o 2%.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 156885
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/12:43894553
http://linked.open...terniIdentifikace
  • 11/012/11320/232/000506
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • heat-treated meat products (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [798B8E2312C3]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Smlouva o řešení projektu%22 Optimalizace výroby tepelně opracovaných masných výrobků%22. Zpráva o řešení projektu. Uvedení inovovaných výrobků na trh.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hanušová, Kristýna
  • Horsáková, Iveta
  • Voldřich, Michal
  • Ševčík, Rudolf
  • Pivoňka, Jan
  • Urbančíková, Zdeňka
  • Votavová, Lenka
  • Pohůnek, Václav
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software