About: Optimalizace výroby uzených mas s použitím technologie nástřiku masa do masa     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností ZŘUD - Masokombinát Polička, a.s. (2011 - 2012). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci výroby masných výrobků technologií nastřiku masa do masa. Nová technologie umožňuje zpracování ořezů, mražené suroviny a dalších surovin ve formě jakostních uzených výrobků. V rámci projektu byly navrženy příslušné změny technologie, zpracovány podklady pro nákup nové technologie a následně byly nastaveny receptury tak, aby jednotlivé technologické operace umožnily zkrátit celý technologický proces a na druhé straně by vedly k udržení vysoké kvality a standardnosti výrobků.
  • Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností ZŘUD - Masokombinát Polička, a.s. (2011 - 2012). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci výroby masných výrobků technologií nastřiku masa do masa. Nová technologie umožňuje zpracování ořezů, mražené suroviny a dalších surovin ve formě jakostních uzených výrobků. V rámci projektu byly navrženy příslušné změny technologie, zpracovány podklady pro nákup nové technologie a následně byly nastaveny receptury tak, aby jednotlivé technologické operace umožnily zkrátit celý technologický proces a na druhé straně by vedly k udržení vysoké kvality a standardnosti výrobků. (cs)
  • Innovation project designed in cooperation with ZŘUD - Masokombinát shelf, as (2011-2012). The result of the project was the installation of a new technology for optimizing the production of meat products, technologies sprayed meat into meat. New technology allows the processing trimmings, frozen material and other raw materials in the form of quality smoked products. (en)
Title
  • Optimalizace výroby uzených mas s použitím technologie nástřiku masa do masa
  • Optimalizace výroby uzených mas s použitím technologie nástřiku masa do masa (cs)
  • Optimization of production of smoked meat products. (en)
skos:prefLabel
  • Optimalizace výroby uzených mas s použitím technologie nástřiku masa do masa
  • Optimalizace výroby uzených mas s použitím technologie nástřiku masa do masa (cs)
  • Optimization of production of smoked meat products. (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/12:43894541!RIV13-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • O
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Snížení výtěžnosti při výrobě uzených masných výrobků o 5 %.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 156886
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/12:43894541
http://linked.open...terniIdentifikace
  • 11/012/11320/453/000416.
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • smoked meat (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [95689E14800F]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Smlouva o spolupráci na projektu %22Optimalizace výroby uzených mas s použitím technologie nástřiku masa do masa%22, Zpráva o řešení projektu, Uvedení inovovaných výrobků na trh.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Voldřich, Michal
  • Ševčík, Rudolf
  • Pivoňka, Jan
  • Urbančíková, Zdeňka
  • Pohůnek, Václav
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software