About: Optimization of the technological process to improve the quality of meat produced     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností RABBIT Trhový Štěpánov a.s. (2010 -2012). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci svozu a porážení drůbeže. Změna způsobu odchytu vedla k omezení mortality a stresové zátěže, čímž se výrazně zvýšila kvalita produkovaného drůbežího masa a snížili se ztráty způsobené běžným odchytem a běžnou přepravou.
  • Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností RABBIT Trhový Štěpánov a.s. (2010 -2012). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci svozu a porážení drůbeže. Změna způsobu odchytu vedla k omezení mortality a stresové zátěže, čímž se výrazně zvýšila kvalita produkovaného drůbežího masa a snížili se ztráty způsobené běžným odchytem a běžnou přepravou. (cs)
  • Innovation project designed in collaboration with RABBIT Trhový Stepanov and (2010 -2012). The result of the project was the installation of a new technology for optimizing the transportation and slaughter of poultry. Change how you capture led to a restriction of mortality and stress load, which significantly improve the quality of produced meat and reduce the losses caused by regular trapping and routine transportation. (en)
Title
  • Optimization of the technological process to improve the quality of meat produced (en)
  • Optimalizace technologického postupu s cílem zvýšení kvality produkovaného masa
  • Optimalizace technologického postupu s cílem zvýšení kvality produkovaného masa (cs)
skos:prefLabel
  • Optimization of the technological process to improve the quality of meat produced (en)
  • Optimalizace technologického postupu s cílem zvýšení kvality produkovaného masa
  • Optimalizace technologického postupu s cílem zvýšení kvality produkovaného masa (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/12:43894539!RIV13-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • O
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Snížení ztrát vlivem úmrtí drůbeže o 2%. Zvýšení objemu výroby drůbežíhio masa o 2%.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 156870
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/12:43894539
http://linked.open...terniIdentifikace
  • 10/011/11320/120/005261
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • poultry meat, slaughter and transport of poultry (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [CA56A3A4605D]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Smlouva o spolupráci na projektu %22Optimalizace technologického postupu s cílem zvýšení kvality produkovaného masa%22, Zprava o řešení projektu.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Voldřich, Michal
  • Ševčík, Rudolf
  • Pivoňka, Jan
  • Rajchl, Aleš
  • Urbančíková, Zdeňka
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software