Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností RABBIT Trhový Štěpánov a.s. (2010 -2012). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci svozu a porážení drůbeže. Změna způsobu odchytu vedla k omezení mortality a stresové zátěže, čímž se výrazně zvýšila kvalita produkovaného drůbežího masa a snížili se ztráty způsobené běžným odchytem a běžnou přepravou.
- Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností RABBIT Trhový Štěpánov a.s. (2010 -2012). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci svozu a porážení drůbeže. Změna způsobu odchytu vedla k omezení mortality a stresové zátěže, čímž se výrazně zvýšila kvalita produkovaného drůbežího masa a snížili se ztráty způsobené běžným odchytem a běžnou přepravou. (cs)
- Innovation project designed in collaboration with RABBIT Trhový Stepanov and (2010 -2012). The result of the project was the installation of a new technology for optimizing the transportation and slaughter of poultry. Change how you capture led to a restriction of mortality and stress load, which significantly improve the quality of produced meat and reduce the losses caused by regular trapping and routine transportation. (en)
|
Title
| - Optimization of the technological process to improve the quality of meat produced (en)
- Optimalizace technologického postupu s cílem zvýšení kvality produkovaného masa
- Optimalizace technologického postupu s cílem zvýšení kvality produkovaného masa (cs)
|
skos:prefLabel
| - Optimization of the technological process to improve the quality of meat produced (en)
- Optimalizace technologického postupu s cílem zvýšení kvality produkovaného masa
- Optimalizace technologického postupu s cílem zvýšení kvality produkovaného masa (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/12:43894539!RIV13-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - Snížení ztrát vlivem úmrtí drůbeže o 2%. Zvýšení objemu výroby drůbežíhio masa o 2%.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/12:43894539
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - poultry meat, slaughter and transport of poultry (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Smlouva o spolupráci na projektu %22Optimalizace technologického postupu s cílem zvýšení kvality produkovaného masa%22, Zprava o řešení projektu.
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Voldřich, Michal
- Ševčík, Rudolf
- Pivoňka, Jan
- Rajchl, Aleš
- Urbančíková, Zdeňka
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |