About: Zvýšení efektivity zrání sýrů pod mazem a vývoj nového typu sýra     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • innovation project designed in collaboration with MADETA as (2010 -2012). The project resulted in the installation of new innovative technology for a new type of cheese ripening. (en)
  • Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností MADETA a.s. (2010 -2012). Výsledkem projektu byla instalace nové inovované technologie umožňující zrání nového typu sýra pod mazem.
  • Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností MADETA a.s. (2010 -2012). Výsledkem projektu byla instalace nové inovované technologie umožňující zrání nového typu sýra pod mazem. (cs)
Title
  • Zvýšení efektivity zrání sýrů pod mazem a vývoj nového typu sýra
  • Zvýšení efektivity zrání sýrů pod mazem a vývoj nového typu sýra (cs)
  • Increase efficiency of the cheese ripening and the development of a new type of cheese. (en)
skos:prefLabel
  • Zvýšení efektivity zrání sýrů pod mazem a vývoj nového typu sýra
  • Zvýšení efektivity zrání sýrů pod mazem a vývoj nového typu sýra (cs)
  • Increase efficiency of the cheese ripening and the development of a new type of cheese. (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/12:43894537!RIV13-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • O
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Zavedení nového typu výrobků, rozšíření sortimentu, zvýšení objemu výroby o 3%.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 183111
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/12:43894537
http://linked.open...terniIdentifikace
  • 10/010/11320/231/002612
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Cheese ripening. (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [C3E75D3C43B9]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Smlouva o řešení projektu %22Zvýšení efektivity zrání sýrů pod mazem a vývoj nového typu sýra%22. Zpráva o řešení projektu. Uvedení výrobků na trh.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Voldřich, Michal
  • Ševčík, Rudolf
  • Pivoňka, Jan
  • Urbančíková, Zdeňka
  • Štětina, Jiří
  • Čurda, Ladislav
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software