Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Falšování zmrazených rybích filetů je založeno nejčastěji na zvyšování obsahu vody ve filé. Nejčastěji dochází k nedodržení deklarovaného obsahu glazury, či v přídavku vody přímo do svaloviny za podpory látek vázajících vodu (fosfáty apod.). Cílem příspěvku je zhodnotit vliv technologického zpracování na kvalitu mrazeného rybího filé. Součástí práce byly technologické pokusy zaměřené na prokázání možnosti snížení kvality rybího filé během zpracování.
- Falšování zmrazených rybích filetů je založeno nejčastěji na zvyšování obsahu vody ve filé. Nejčastěji dochází k nedodržení deklarovaného obsahu glazury, či v přídavku vody přímo do svaloviny za podpory látek vázajících vodu (fosfáty apod.). Cílem příspěvku je zhodnotit vliv technologického zpracování na kvalitu mrazeného rybího filé. Součástí práce byly technologické pokusy zaměřené na prokázání možnosti snížení kvality rybího filé během zpracování. (cs)
- Adulteration of frozen fish fillets is based mostly on increasing the water content of the fillets. Most often way of adulteration is failure of the declared content of glaze, or the addition of water directly into the muscle with the support of the water-binding substances (phosphates, etc.). The aim of this paper is to evaluate the effect of technological processing on the quality of frozen fish fillets. Parts of this work were technological experiments aimed at demonstrating the possibility of reducing the quality of fish fillets during processing. (en)
|
Title
| - Kvalita a autenticita rybích filetů
- Kvalita a autenticita rybích filetů (cs)
- Quality and authenticity of fish fillets (en)
|
skos:prefLabel
| - Kvalita a autenticita rybích filetů
- Kvalita a autenticita rybích filetů (cs)
- Quality and authenticity of fish fillets (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/12:43894074!RIV13-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(QI91B283), Z(MSM6046137305)
|
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/12:43894074
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - fish fillets, quality, authenticity, technology (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Hygiena a technologie potravin XLII., Lenfeldovy a Höklovy dny
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Voldřich, Michal
- Ševčík, Rudolf
- Rajchl, Aleš
- Čížková, Helena
- Pražáková, Šárka
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |