About: Kvalita a autenticita rybích filetů     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Falšování zmrazených rybích filetů je založeno nejčastěji na zvyšování obsahu vody ve filé. Nejčastěji dochází k nedodržení deklarovaného obsahu glazury, či v přídavku vody přímo do svaloviny za podpory látek vázajících vodu (fosfáty apod.). Cílem příspěvku je zhodnotit vliv technologického zpracování na kvalitu mrazeného rybího filé. Součástí práce byly technologické pokusy zaměřené na prokázání možnosti snížení kvality rybího filé během zpracování.
  • Falšování zmrazených rybích filetů je založeno nejčastěji na zvyšování obsahu vody ve filé. Nejčastěji dochází k nedodržení deklarovaného obsahu glazury, či v přídavku vody přímo do svaloviny za podpory látek vázajících vodu (fosfáty apod.). Cílem příspěvku je zhodnotit vliv technologického zpracování na kvalitu mrazeného rybího filé. Součástí práce byly technologické pokusy zaměřené na prokázání možnosti snížení kvality rybího filé během zpracování. (cs)
  • Adulteration of frozen fish fillets is based mostly on increasing the water content of the fillets. Most often way of adulteration is failure of the declared content of glaze, or the addition of water directly into the muscle with the support of the water-binding substances (phosphates, etc.). The aim of this paper is to evaluate the effect of technological processing on the quality of frozen fish fillets. Parts of this work were technological experiments aimed at demonstrating the possibility of reducing the quality of fish fillets during processing. (en)
Title
  • Kvalita a autenticita rybích filetů
  • Kvalita a autenticita rybích filetů (cs)
  • Quality and authenticity of fish fillets (en)
skos:prefLabel
  • Kvalita a autenticita rybích filetů
  • Kvalita a autenticita rybích filetů (cs)
  • Quality and authenticity of fish fillets (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/12:43894074!RIV13-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QI91B283), Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 146075
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/12:43894074
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • fish fillets, quality, authenticity, technology (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [AD53563E85F1]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Hygiena a technologie potravin XLII., Lenfeldovy a Höklovy dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Voldřich, Michal
  • Ševčík, Rudolf
  • Rajchl, Aleš
  • Čížková, Helena
  • Pražáková, Šárka
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VFU Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-632-2
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software