About: Pasta for gluten-free diet     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Naturally gluten-free pasta were laboratory prepared on semi-fine corn flour, potato starch and salt base. Tested recipes included 6 flour from non-traditional cereals (without and with CMC) and 4 legume flours. For both recipe varients, commonly recommended crop of rice and bukcwheat manifested their worth. Up to 15%, also millet, amaranth or quinoa cloud be successfully used for this purpose. Besides soya, pea, lentil, bean or chickpea could be applied up to 30%, when different colour and taste is accepted. (en)
  • Přirozeně bezlepkové těstoviny byly laboratorně vyrobeny z polohrubé kukuřičné mouky, bramborového škrobu, soli a přídavkem 6 mouk z netradičních plodin (bez a s CMC), resp. 4 luštěninových mouk. V obou recepturních variantách se osvědčily doporučované plodiny rýže a pohanka, jinak do 15% lze akceptovat proso, amarant a quinou. Vedle sóji lze využít i hrách, čočku, fazole či cizrnu až do 30%, ovšem s odlišnou barvou a chutí.
  • Přirozeně bezlepkové těstoviny byly laboratorně vyrobeny z polohrubé kukuřičné mouky, bramborového škrobu, soli a přídavkem 6 mouk z netradičních plodin (bez a s CMC), resp. 4 luštěninových mouk. V obou recepturních variantách se osvědčily doporučované plodiny rýže a pohanka, jinak do 15% lze akceptovat proso, amarant a quinou. Vedle sóji lze využít i hrách, čočku, fazole či cizrnu až do 30%, ovšem s odlišnou barvou a chutí. (cs)
Title
  • Pasta for gluten-free diet (en)
  • Těstoviny pro bezlepkovou dietu
  • Těstoviny pro bezlepkovou dietu (cs)
skos:prefLabel
  • Pasta for gluten-free diet (en)
  • Těstoviny pro bezlepkovou dietu
  • Těstoviny pro bezlepkovou dietu (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/11:43893089!RIV12-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 8
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 235001
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/11:43893089
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • bread and biscuit volumes; applied rheology; hemp flour; wheat flour (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [FD081F31F6AB]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Mlynářské noviny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 24
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hrušková, Marie
  • Sekerová, Hana
  • Švec, Ivan
  • Leitnerová, Dobromila
  • vítová, Michaela
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1214-6374
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 110 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software