About: Optimization of the heat treatment of cooked ham.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Objektivní hodnocení pasteračního zákroku je výkonným nástrojem pro optimalizaci tohoto procesu, který může přispět ke zlepšení kvality masných výrobků. Různé koncepty tepelného opracování vařených šunky byly hodnoceny. Byl prokázán nadměrný pasterační efekt, jak v průběhu tepelného opracování tak i během chlazení produktu. Z naměřených hodnot vyplývá, že je možné snížit stávající pasterační efekt a tím zkrátit výrobní proces, ušetřit energie a snížit poškození vnějších vrstev zpracovaného produktu.
  • Objektivní hodnocení pasteračního zákroku je výkonným nástrojem pro optimalizaci tohoto procesu, který může přispět ke zlepšení kvality masných výrobků. Různé koncepty tepelného opracování vařených šunky byly hodnoceny. Byl prokázán nadměrný pasterační efekt, jak v průběhu tepelného opracování tak i během chlazení produktu. Z naměřených hodnot vyplývá, že je možné snížit stávající pasterační efekt a tím zkrátit výrobní proces, ušetřit energie a snížit poškození vnějších vrstev zpracovaného produktu. (cs)
  • An objective evaluation of pasteurization is a powerful tool to optimize this process and to improve the quality of meat products. Different heating concepts in processing of cooked ham were evaluated. It was prove an excessive pasteurization effect, that take place also in during period of increasing and decreasing (cooling) temperature. It follow from the measured results that the heating concept can be reduced. (en)
Title
  • Optimization of the heat treatment of cooked ham. (en)
  • Optimalizace tepelného opracování dušené šunky
  • Optimalizace tepelného opracování dušené šunky (cs)
skos:prefLabel
  • Optimization of the heat treatment of cooked ham. (en)
  • Optimalizace tepelného opracování dušené šunky
  • Optimalizace tepelného opracování dušené šunky (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/11:43892948!RIV12-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • O
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 218670
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/11:43892948
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • texture; colour; heat treatment; ham (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D73DB5B9A49F]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Štrbské Pleso
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Bratislava
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Hygiena Alimentorum XXXII. Mäso a mäsové výrobky - produkci, bezpečnost a kvalita. Zborník prednášok a posterov.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pipek, Petr
  • Rohlík, Bo-Anne
  • Potůček, Tomáš
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Štátna veterinárna a potravinová správa Slovenskej republiky ; Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
https://schema.org/isbn
  • 978-80-8077-231-4
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 15 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software