Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Inovace výživových doporučení pro obyvatelstvo ČR
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
The innovation of dietary guidelines for population of Czech Republic. The decreasing of fat, sugar and salt intake is stressed
(en)
Je presentována inovace výživových doporučení pro obyvatelstvo České republiky. Je kladen zřetel na snížení příjmu tuku, cukru a soli.
Je presentována inovace výživových doporučení pro obyvatelstvo České republiky. Je kladen zřetel na snížení příjmu tuku, cukru a soli.
(cs)
Title
Inovace výživových doporučení pro obyvatelstvo ČR
Inovace výživových doporučení pro obyvatelstvo ČR
(cs)
Innovation of dietary guidelines for population of Czech Republic
(en)
skos:prefLabel
Inovace výživových doporučení pro obyvatelstvo ČR
Inovace výživových doporučení pro obyvatelstvo ČR
(cs)
Innovation of dietary guidelines for population of Czech Republic
(en)
skos:notation
RIV/60461373:22330/11:43892902!RIV12-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM6046137305)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
1
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2012
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Dostálová, Jana
http://linked.open.../riv/druhVysledku
J - Článek v odborném periodiku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
204979
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/11:43892902
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
population of Czech Republic; innovation; dietary guidelines
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
dietary guidelines
population of Czech Republic
innovation
http://linked.open...odStatuVydavatele
CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[B85C7FDE934D]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Sborník příspěvků XLI.Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2011
http://linked.open...v/svazekPeriodika
41
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Dostálová, Jana
Dlouhý, Pavel
Tláskal, Petr
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Teoretické základy potravinářských a biochemických technologií
issn
1802-1433
number of pages
3
(
xsd:int
)
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software