About: Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The result of cooperation with Hame Ltd. Babice, inovoce was verified in the production technology of meat products to improve the quality, nutritional value and safety. The cooperation has been verified by a new technology for the production of meat products (cooking cutters). The project resulted in the adjustment processes and recipes for the production of meat products. Report on the project was prepared and submitted under the contract: Agreement on cooperation in the project %22Introduction of new technologies to improve the quality, nutritional value and safety of meat products%22 (en)
  • Výsledkem spolupráce se společností Hamé s.r.o., Babice, byla ověřena inovoce v technologii výroby masných výrobků s cílem zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti finálních produktů. V rámci spolupráce byla ověřena nová technologie pro výrobu masných výrobků (varné kutry). Výsledkem projektu byly úpravy technologických postupů a receptur pro výrobu masných výrobků. Zpráva o řešení projektu byla vypracována a předána na základě smlouvy: Smlouva o spolupráci na projektu %22Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků%22
  • Výsledkem spolupráce se společností Hamé s.r.o., Babice, byla ověřena inovoce v technologii výroby masných výrobků s cílem zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti finálních produktů. V rámci spolupráce byla ověřena nová technologie pro výrobu masných výrobků (varné kutry). Výsledkem projektu byly úpravy technologických postupů a receptur pro výrobu masných výrobků. Zpráva o řešení projektu byla vypracována a předána na základě smlouvy: Smlouva o spolupráci na projektu %22Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků%22 (cs)
Title
  • Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků
  • Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků (cs)
  • The introduction of new technologies to improve the quality, nutritional value and safety of meat products (en)
skos:prefLabel
  • Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků
  • Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků (cs)
  • The introduction of new technologies to improve the quality, nutritional value and safety of meat products (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/11:43892799!RIV12-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • V
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Snížení ztrát u výroby masných výrobků o 10%
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 242815
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/11:43892799
http://linked.open...terniIdentifikace
  • 10/010/11320/672/002427
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Meat product, Inovation (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [3805DD30D6D2]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Hamé, provozovna Babice
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Technická zpráva z projektu vytvořená na základě smlouvy: Smlouva o spolupráci na projektu %22Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků%22
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Voldřich, Michal
  • Ševčík, Rudolf
  • Pivoňka, Jan
  • Rajchl, Aleš
  • Urbančíková, Zdeňka
  • Čížková, Helena
  • Votavová, Lenka
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software