Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Výsledkem spolupráce s RAVY CZ, a.s., Liberec, byla ověřena inovovaná technologie pro výrobu masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek.V rámci spolupráce byla ověřena technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků. Výsledkem projektu byly úpravy technologických postupů výroby u pečených a pasterovaných produktů. Zpráva o řešení projektu byla vypracována na základě: Smlouvy o spolupráci na projektu %22Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek.%22
- Výsledkem spolupráce s RAVY CZ, a.s., Liberec, byla ověřena inovovaná technologie pro výrobu masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek.V rámci spolupráce byla ověřena technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků. Výsledkem projektu byly úpravy technologických postupů výroby u pečených a pasterovaných produktů. Zpráva o řešení projektu byla vypracována na základě: Smlouvy o spolupráci na projektu %22Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek.%22 (cs)
- The result of cooperation with RAVY CZ, as, Liberec, was verified by an innovative technology for the production of meat products with reduced content of nutritionally adverse substances.V cooperation has been verified technology of heat-treated meat products. The project resulted in the treatment of technological processes for the production of baked and pasteurized products. Report on the project has been developed on the basis of: Treaty on cooperation in the project %22Innovation technologies of production of meat products with reduced content of nutritionally adverse substances.%22 (en)
|
Title
| - Innovation technologies of production of meat products with reduced content of nutritionally adverse substances (en)
- Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek
- Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek (cs)
|
skos:prefLabel
| - Innovation technologies of production of meat products with reduced content of nutritionally adverse substances (en)
- Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek
- Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/11:43892795!RIV12-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - Zvýšení výroby tepelně opracovaných masných výrobků o 15%, snížení ztrát při výrobě o 10%
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/11:43892795
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - meat product, innovation of technology (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...okalizaceVysledku
| - Firma RAVY CZ, a.s., Liberec
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Smlouva o spolupráci na projektu %22Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek.%22
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Voldřich, Michal
- Ševčík, Rudolf
- Pivoňka, Jan
- Rajchl, Aleš
- Urbančíková, Zdeňka
- Čížková, Helena
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |