About: Innovation technologies of production of meat products with reduced content of nutritionally adverse substances     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Výsledkem spolupráce s RAVY CZ, a.s., Liberec, byla ověřena inovovaná technologie pro výrobu masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek.V rámci spolupráce byla ověřena technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků. Výsledkem projektu byly úpravy technologických postupů výroby u pečených a pasterovaných produktů. Zpráva o řešení projektu byla vypracována na základě: Smlouvy o spolupráci na projektu %22Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek.%22
  • Výsledkem spolupráce s RAVY CZ, a.s., Liberec, byla ověřena inovovaná technologie pro výrobu masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek.V rámci spolupráce byla ověřena technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků. Výsledkem projektu byly úpravy technologických postupů výroby u pečených a pasterovaných produktů. Zpráva o řešení projektu byla vypracována na základě: Smlouvy o spolupráci na projektu %22Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek.%22 (cs)
  • The result of cooperation with RAVY CZ, as, Liberec, was verified by an innovative technology for the production of meat products with reduced content of nutritionally adverse substances.V cooperation has been verified technology of heat-treated meat products. The project resulted in the treatment of technological processes for the production of baked and pasteurized products. Report on the project has been developed on the basis of: Treaty on cooperation in the project %22Innovation technologies of production of meat products with reduced content of nutritionally adverse substances.%22 (en)
Title
  • Innovation technologies of production of meat products with reduced content of nutritionally adverse substances (en)
  • Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek
  • Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek (cs)
skos:prefLabel
  • Innovation technologies of production of meat products with reduced content of nutritionally adverse substances (en)
  • Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek
  • Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/11:43892795!RIV12-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • V
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Zvýšení výroby tepelně opracovaných masných výrobků o 15%, snížení ztrát při výrobě o 10%
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 204966
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/11:43892795
http://linked.open...terniIdentifikace
  • 10/010/11320/451/002229
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • meat product, innovation of technology (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [FB4F2A43CC0E]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Firma RAVY CZ, a.s., Liberec
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Smlouva o spolupráci na projektu %22Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek.%22
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Voldřich, Michal
  • Ševčík, Rudolf
  • Pivoňka, Jan
  • Rajchl, Aleš
  • Urbančíková, Zdeňka
  • Čížková, Helena
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software