About: Oxidační stabilita konopného oleje v závislosti na použitém antioxidantu     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Effect of chosen commercial antioxidants on oxidative stability of raw and refined hempseed oil was studied. TBHQ shows the highest antioxidant effect of all antioxidants. Generally it can be said, that antioxidant effect is influenced by many factors - type of antioxidant, concentration of active compound, presence of other antioxidants, prooxidants or type of used oil. (en)
  • Byl zkoumán účinek vybraných komerčně dostupných antioxidantů na oxidační stabilitu surového a rafinovaného konopného oleje. Nejvyšší antioxidační účinek vykazoval TBHQ. Obecně lze říci, že účinek antioxidantů závisí na mnoha faktorech - na typu antioxidantu, koncentraci aktivní látky, přítomnosti dalších antioxidantů, prooxidantů nebo na typu použitého oleje.
  • Byl zkoumán účinek vybraných komerčně dostupných antioxidantů na oxidační stabilitu surového a rafinovaného konopného oleje. Nejvyšší antioxidační účinek vykazoval TBHQ. Obecně lze říci, že účinek antioxidantů závisí na mnoha faktorech - na typu antioxidantu, koncentraci aktivní látky, přítomnosti dalších antioxidantů, prooxidantů nebo na typu použitého oleje. (cs)
Title
  • Oxidační stabilita konopného oleje v závislosti na použitém antioxidantu
  • Oxidační stabilita konopného oleje v závislosti na použitém antioxidantu (cs)
  • Oxidative stability of hempseed oil in dependence on used antioxidant (en)
skos:prefLabel
  • Oxidační stabilita konopného oleje v závislosti na použitém antioxidantu
  • Oxidační stabilita konopného oleje v závislosti na použitém antioxidantu (cs)
  • Oxidative stability of hempseed oil in dependence on used antioxidant (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/11:43892667!RIV12-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 219315
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/11:43892667
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • antioxidants; oxidative stability; hempseed oil (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [1C56F58C2D94]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Staré Splavy
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník přednášek 49. Mezinárodní konference o olejích a tucích
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Filip, Vladimír
  • Hrádková, Iveta
  • Šmidrkal, Jan
  • Hanek, Radek
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
https://schema.org/isbn
  • 978-80-86238-84-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 34 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software