Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Změny v kvalitě pečiva a morfologii střídy mezi maloobchodními moukami ze čtyř následujících roků produkce byly menšího rozsahu než které způsobily přídavky recepturních mikrosložek. V případě receptur s mléčnými složkami/pekařskými zlepšujícími přípravky (přípdavek 1, 2, nebo 3 %) byl zaznamenán mírný pokles/významné zvýšení kvality pekařského výrobku. Kvalita pečiva s 10% mouky z netradičních obilovin byla srovnatelná se standardem.
- Změny v kvalitě pečiva a morfologii střídy mezi maloobchodními moukami ze čtyř následujících roků produkce byly menšího rozsahu než které způsobily přídavky recepturních mikrosložek. V případě receptur s mléčnými složkami/pekařskými zlepšujícími přípravky (přípdavek 1, 2, nebo 3 %) byl zaznamenán mírný pokles/významné zvýšení kvality pekařského výrobku. Kvalita pečiva s 10% mouky z netradičních obilovin byla srovnatelná se standardem. (cs)
- Changes in bread quality and crumb morphology between retail wheat flour produced in 4 following production years were smaller than those caused by microcomponent addition. At milk components/baking improvers addition (1, 2 or 3% on flour base), soft decrease/significant increase of bakery product quality occurred. Recipes with 10% of non-traditional cereal flours resulted in bread and crumb profiles comparable to standard. (en)
|
Title
| - Objective evaluation of bread crumb using image analysis (en)
- Objektivní hodnocení střídy pečiva analýzou obrazu
- Objektivní hodnocení střídy pečiva analýzou obrazu (cs)
|
skos:prefLabel
| - Objective evaluation of bread crumb using image analysis (en)
- Objektivní hodnocení střídy pečiva analýzou obrazu
- Objektivní hodnocení střídy pečiva analýzou obrazu (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/11:43884274!RIV12-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/11:43884274
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - bread; image analysis (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Hrušková, Marie
- Václavíková, Marta
- Švec, Ivan
- Krpálková, M.
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |