About: Objective evaluation of bread crumb using image analysis     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Změny v kvalitě pečiva a morfologii střídy mezi maloobchodními moukami ze čtyř následujících roků produkce byly menšího rozsahu než které způsobily přídavky recepturních mikrosložek. V případě receptur s mléčnými složkami/pekařskými zlepšujícími přípravky (přípdavek 1, 2, nebo 3 %) byl zaznamenán mírný pokles/významné zvýšení kvality pekařského výrobku. Kvalita pečiva s 10% mouky z netradičních obilovin byla srovnatelná se standardem.
  • Změny v kvalitě pečiva a morfologii střídy mezi maloobchodními moukami ze čtyř následujících roků produkce byly menšího rozsahu než které způsobily přídavky recepturních mikrosložek. V případě receptur s mléčnými složkami/pekařskými zlepšujícími přípravky (přípdavek 1, 2, nebo 3 %) byl zaznamenán mírný pokles/významné zvýšení kvality pekařského výrobku. Kvalita pečiva s 10% mouky z netradičních obilovin byla srovnatelná se standardem. (cs)
  • Changes in bread quality and crumb morphology between retail wheat flour produced in 4 following production years were smaller than those caused by microcomponent addition. At milk components/baking improvers addition (1, 2 or 3% on flour base), soft decrease/significant increase of bakery product quality occurred. Recipes with 10% of non-traditional cereal flours resulted in bread and crumb profiles comparable to standard. (en)
Title
  • Objective evaluation of bread crumb using image analysis (en)
  • Objektivní hodnocení střídy pečiva analýzou obrazu
  • Objektivní hodnocení střídy pečiva analýzou obrazu (cs)
skos:prefLabel
  • Objective evaluation of bread crumb using image analysis (en)
  • Objektivní hodnocení střídy pečiva analýzou obrazu
  • Objektivní hodnocení střídy pečiva analýzou obrazu (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/11:43884274!RIV12-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 105
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 217084
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/11:43884274
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • bread; image analysis (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [60D415341F0B]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Chemické listy
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 2011
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hrušková, Marie
  • Václavíková, Marta
  • Švec, Ivan
  • Krpálková, M.
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 0009-2770
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software