About: Vliv pražené diasty na běžné pšeničné pečivo     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • There was a roasted malt flour used for increasing quality of baked goods, in present also pure amylolytical preparates are used. In our work the roasted diasta was used, without effest on enzyme activity, only on finish baked good. (en)
  • Pro zlepšování kvality pečiva byla tradičně používána sladová moučka - diasta a v současné době i čisté preparáty amylolytických enzymů. V naší práci byla testována pražená diasta, která již nemá zlepšovací efekt založený na funkci enzymů. Použití pražené drasty mělo významné zlepšovací efekty na hotový výrobek.
  • Pro zlepšování kvality pečiva byla tradičně používána sladová moučka - diasta a v současné době i čisté preparáty amylolytických enzymů. V naší práci byla testována pražená diasta, která již nemá zlepšovací efekt založený na funkci enzymů. Použití pražené drasty mělo významné zlepšovací efekty na hotový výrobek. (cs)
Title
  • Vliv pražené diasty na běžné pšeničné pečivo
  • Vliv pražené diasty na běžné pšeničné pečivo (cs)
  • The effect of roasted malt flour on wheat baked goods (en)
skos:prefLabel
  • Vliv pražené diasty na běžné pšeničné pečivo
  • Vliv pražené diasty na běžné pšeničné pečivo (cs)
  • The effect of roasted malt flour on wheat baked goods (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/10:43892854!RIV12-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • leden
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 296267
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/10:43892854
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • baked; wheat; diasta; roasted malt flour (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [3D1F5C7351E4]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Pekař a cukrář
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 2010
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Honců, Iva
  • Krejčířová, Lucie
  • Příhoda, Josef
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1213-2403
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software