About: Složení mastných kyselin tuku čokoládových výrobků a snídaňových cereálií     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • In 45 of seasonal chocolate products, 13 of confectionery products, 11 of icings on the cakes and sweets and 13 of icings on muesli bars and 27 products of breakfast cereals were analysed fatty acid compositon. Only one sample from seasonal chocolate products has content of trans-unsaturated fatty acid higher than 1% (41,7% from total fatty acid). Only in 4 incings on cakes were content of trans-unsaturated fatty acid lower than 1%. From breakfast cekals had 12 samples over the content higher than 1% of trans-unsaturated fatty acid. (en)
  • V 45 sezónních čokoládových výrobcích, 13 cukrovinkách, 11 polevách na dorty a cukroví, 13 polevách na müsli tyčinkách a 27 výrobcích snídaňových cereálií bylo analyzováno složení mastných kyselin. Ze sezónních čokoládových výrobků pouze jeden vzorek měl obsah trans-nenasycených mastných kyselin vyšší než 1% (41,7% z celkových mastných kyselin). Pouze 4 polevy na dorty měly obsah trans-nenasycených mastných kyselin nižší než 1%. Ze snídaňových cereálií mělo 12 vzorků obsah trans-nenasycených mastných kyselin vyšší než 1%.
  • V 45 sezónních čokoládových výrobcích, 13 cukrovinkách, 11 polevách na dorty a cukroví, 13 polevách na müsli tyčinkách a 27 výrobcích snídaňových cereálií bylo analyzováno složení mastných kyselin. Ze sezónních čokoládových výrobků pouze jeden vzorek měl obsah trans-nenasycených mastných kyselin vyšší než 1% (41,7% z celkových mastných kyselin). Pouze 4 polevy na dorty měly obsah trans-nenasycených mastných kyselin nižší než 1%. Ze snídaňových cereálií mělo 12 vzorků obsah trans-nenasycených mastných kyselin vyšší než 1%. (cs)
Title
  • Složení mastných kyselin tuku čokoládových výrobků a snídaňových cereálií
  • Složení mastných kyselin tuku čokoládových výrobků a snídaňových cereálií (cs)
  • Fatty acid composition of fat of chocolate products and breakfast cereals (en)
skos:prefLabel
  • Složení mastných kyselin tuku čokoládových výrobků a snídaňových cereálií
  • Složení mastných kyselin tuku čokoládových výrobků a snídaňových cereálií (cs)
  • Fatty acid composition of fat of chocolate products and breakfast cereals (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/10:00024367!RIV11-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 287932
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/10:00024367
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • chocolate products; icings; muesli bars; breakfast cereals (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [17E5DBAEED55]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský Dvůr
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • XL. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálová, Jana
  • Brát, Jiří
  • Leitnerová, Dobromila
  • Šípková, Anna
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1802-1433
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VÚPP
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software