About: Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku jemného pečiva a snídaňových cereálií     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The fat content and fatty acids composition of fat in cakes and brekfeast cereals was determined. The fat content in samples of cakes (32 samples) ranged from 11.2 to 28.9 %. Content of saturated fatty acids, monounsaturated fatty acids and polyunsaturated acids was determined in range 38.3 ? 65.6 %, 24.4 ? 44.8 %, 3.9 ? 19.1 % respectively. The content of trans fatty acids was in range 0.4 ? 19.6 %, in 12 samples under 1 %. The fat content in samples of breakfast cereals (27 samples) ranged from 1.7 to 7.9 %. Content of saturated fatty acids, monounsaturated fatty acids and polyunsaturated cids was determined in range 13.6 ? 64.5 %, 24.6 ? 70.3 %, 7.3 ? 27.7 % respectively. The content of trans fatty acids ranged from 0.04 to 10.92 %, in 15 samples under 1 %. (en)
  • Byl sledován obsah tuku a složení mastných kyselin v jemném pečivu a ve snídaňových cereáliích. Obsah tuku ve vzorcích jemného pečiva (32 vzorků) byl v rozmezí 11,2 ? 28,9 %. Obsah nasycených mastných kyselin, mořenových mastných kyselin a nenasycených mastných kyselin byl v uvedeném pořadí v rozmezí 38,3 - 65,6 %, 24,4 ? 44,8 %, 3,9 ? 19,1 %. Obsah trans nenasycených mastných kyselin se pohyboval v rozmezí 0,4 ? 19,6 %, u 12 vzorků byl nižší než 1 %. Obsah tuku ve snídaňových cereáliích (27 vzorků) byl v rozmezí 1,7 ? 7,9 %. Obsah nasycených mastných kyselin, monoenových mastných kyselin a polyenových mastných kyselin byl stanoven v uvedeném pořadí v rozmezí 13,6 ? 64,5 %, 24,6 ? 70,3 %, 7,3 ? 27,7 %. Obsah trans nenasycených mastných kyselin byl v rozmezí 0,04 ? 10,92 %, u 15 vzorků byl nižší obsah než 1 %.
  • Byl sledován obsah tuku a složení mastných kyselin v jemném pečivu a ve snídaňových cereáliích. Obsah tuku ve vzorcích jemného pečiva (32 vzorků) byl v rozmezí 11,2 ? 28,9 %. Obsah nasycených mastných kyselin, mořenových mastných kyselin a nenasycených mastných kyselin byl v uvedeném pořadí v rozmezí 38,3 - 65,6 %, 24,4 ? 44,8 %, 3,9 ? 19,1 %. Obsah trans nenasycených mastných kyselin se pohyboval v rozmezí 0,4 ? 19,6 %, u 12 vzorků byl nižší než 1 %. Obsah tuku ve snídaňových cereáliích (27 vzorků) byl v rozmezí 1,7 ? 7,9 %. Obsah nasycených mastných kyselin, monoenových mastných kyselin a polyenových mastných kyselin byl stanoven v uvedeném pořadí v rozmezí 13,6 ? 64,5 %, 24,6 ? 70,3 %, 7,3 ? 27,7 %. Obsah trans nenasycených mastných kyselin byl v rozmezí 0,04 ? 10,92 %, u 15 vzorků byl nižší obsah než 1 %. (cs)
Title
  • Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku jemného pečiva a snídaňových cereálií
  • Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku jemného pečiva a snídaňových cereálií (cs)
  • Fat Content and Fatty Acids Composition of Fat in Cakes and Breakfast Cereals (en)
skos:prefLabel
  • Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku jemného pečiva a snídaňových cereálií
  • Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku jemného pečiva a snídaňových cereálií (cs)
  • Fat Content and Fatty Acids Composition of Fat in Cakes and Breakfast Cereals (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/10:00024363!RIV11-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 276093
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/10:00024363
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • fat content; fatty acids composition; cakes; brekfeast cereals (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [3E090B0209FD]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník příspěvků XXXVI. Semináře o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálová, Jana
  • Brát, Jiří
  • Leitnerová, Dobromila
  • Šípková, Anna
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7375-384-9
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software