About: Rezistentní škrob v bramborách a výrobcích z brambor     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Brambory jsou významným zdrojem rezistentního škrobu. Obsah rezistentního škrobu byl stanoven v syrových, vařených a vařených skladovaných bramborách, v bramborových hranolcích, bramborových chipsech a v sušených bramborových kaších. Vysoký obsah rezistentního škrobu byl zjištěn v syrových bramborách. V sušených bramborových kaších nebo v bramborových hranolcích byl obsah velmi podobný obsahu zjištěným v uvařených bramborách. V bramborových chipsech byl obsah rezistentního škrobu ve srovnání s uvařenými brambory nižší.
  • Brambory jsou významným zdrojem rezistentního škrobu. Obsah rezistentního škrobu byl stanoven v syrových, vařených a vařených skladovaných bramborách, v bramborových hranolcích, bramborových chipsech a v sušených bramborových kaších. Vysoký obsah rezistentního škrobu byl zjištěn v syrových bramborách. V sušených bramborových kaších nebo v bramborových hranolcích byl obsah velmi podobný obsahu zjištěným v uvařených bramborách. V bramborových chipsech byl obsah rezistentního škrobu ve srovnání s uvařenými brambory nižší. (cs)
  • Potatoes are the important source of resistant starch. Aim of this study was determination of resistant starch in fresh, cooked and stored cooked potatoes, french fries, chips and instant mashed potatoes bought on Czech retail. The highest contents of resistant starch in potatoes were in fresh samples. The contents of resistant starch in instant mashed potatoes or in french fries were nearly similar with the contents in cooked potatoes, in chips were the contents of resistant starch lower. (en)
Title
  • Rezistentní škrob v bramborách a výrobcích z brambor
  • Resistant Starch in Potatoes and Potatoes Products (en)
  • Rezistentní škrob v bramborách a výrobcích z brambor (cs)
skos:prefLabel
  • Rezistentní škrob v bramborách a výrobcích z brambor
  • Resistant Starch in Potatoes and Potatoes Products (en)
  • Rezistentní škrob v bramborách a výrobcích z brambor (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/10:00024362!RIV11-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 285234
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/10:00024362
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • resistant starch; potatoes; mashed potatoes; french fries; chips (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [0C8DD87831F1]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník příspěvků XXXVI. Semináře o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálová, Jana
  • Leitnerová, Dobromila
  • Záhorský, Jozef
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7375-384-9
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software