About: Složení a jakost tuku v bramborových hranolcích a chipsech     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Je presentován obsah tuku a složení mastných kyselin tuku bramborových hranolků a lupínků na českém trhu a jeho nutriční hodnocen. Jsou uvedeny i výsledky stanovení obsahu polymerů v tuku
  • Je presentován obsah tuku a složení mastných kyselin tuku bramborových hranolků a lupínků na českém trhu a jeho nutriční hodnocen. Jsou uvedeny i výsledky stanovení obsahu polymerů v tuku (cs)
  • The fat content and fatty acids composition of fat in potato chips and French fries from Czech retail and fast foods restaurants are presented. The contents of polymers in fat are presented. (en)
Title
  • Složení a jakost tuku v bramborových hranolcích a chipsech
  • Composition of fatty acids of fat in French fries and potato chips and their nutritional evaluation (en)
  • Složení a jakost tuku v bramborových hranolcích a chipsech (cs)
skos:prefLabel
  • Složení a jakost tuku v bramborových hranolcích a chipsech
  • Composition of fatty acids of fat in French fries and potato chips and their nutritional evaluation (en)
  • Složení a jakost tuku v bramborových hranolcích a chipsech (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/10:00024289!RIV11-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 287927
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/10:00024289
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Fat; fatty acid composition; oxidation products; French fries; potato chips (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [89E8398A2A38]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Teplice
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Ústí n. Labem
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Celostátní konference Výživa a zdraví 2010, Primární prevence chorob
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálová, Jana
  • Réblová, Zuzana
  • Doležal, Marek
  • Brát, Jiří
  • Leitnerová, Dobromila
  • Šatrová, K.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Zdravotní ústav se sídlem v Ústí n. Labem
https://schema.org/isbn
  • 978-80-904206-4-9
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software