About: GLOBALGAP, Produkce kvalitní suroviny je klíčem pro kvalitní potraviny     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The standard GLOBALGAP is covering primary production and is devided into three modules: plant production, animal production and production in aquaculture. GLOBALGAP is worldwide recognized private standard of Good Agriculture Practice. The standard was established as joint activity of retailers and primary producers. The goal of standard was to create a possibility to declare correctness of procedures by way of certification according to the uniform standard, which is worldwide recognized. Requirements of the standard are formulated to cover: safe produce, environmental impact of farming, reducing the use of chemical inputs, working safety, animal welfare and responsible approach to the workers. (en)
  • Standard GLOBALGAP je celosvětově uznávaným privátním standardem správné zemědělské praxe. Standard vznikl jako společná aktivita obchodníků a zemědělských producentů s cílem vytvořit možnost deklarovat správnost používaných postupů prostřednictvím certifikace podle jednotného standardu, který bude celosvětově rozeznatelným. Jednotlivé požadavky standardu jsou formulovány tak, aby pokryly oblasti bezpečnosti produkce, dopadu na životní prostředí, omezování používání chemických přípravků, bezpečnosti práce, pohody zvířat a odpovědného chování zaměstnavatelů ke svým zaměstnancům. Standard pokrývá problematiku primární produkce a je rozdělen do modulů pro rostlinnou výrobu, živočišnou výrobu a produkci v akvakulturách. Příspěvek popisuje postavení standardu v celosvětovém měřítku, obsah jednotlivých modulů a možná úskalí při zavádění a certifikaci.
  • Standard GLOBALGAP je celosvětově uznávaným privátním standardem správné zemědělské praxe. Standard vznikl jako společná aktivita obchodníků a zemědělských producentů s cílem vytvořit možnost deklarovat správnost používaných postupů prostřednictvím certifikace podle jednotného standardu, který bude celosvětově rozeznatelným. Jednotlivé požadavky standardu jsou formulovány tak, aby pokryly oblasti bezpečnosti produkce, dopadu na životní prostředí, omezování používání chemických přípravků, bezpečnosti práce, pohody zvířat a odpovědného chování zaměstnavatelů ke svým zaměstnancům. Standard pokrývá problematiku primární produkce a je rozdělen do modulů pro rostlinnou výrobu, živočišnou výrobu a produkci v akvakulturách. Příspěvek popisuje postavení standardu v celosvětovém měřítku, obsah jednotlivých modulů a možná úskalí při zavádění a certifikaci. (cs)
Title
  • GLOBALGAP, Produkce kvalitní suroviny je klíčem pro kvalitní potraviny
  • GLOBALGAP, Produkce kvalitní suroviny je klíčem pro kvalitní potraviny (cs)
  • GLOBALGAP, production-quality ingredients is the key to quality food (en)
skos:prefLabel
  • GLOBALGAP, Produkce kvalitní suroviny je klíčem pro kvalitní potraviny
  • GLOBALGAP, Produkce kvalitní suroviny je klíčem pro kvalitní potraviny (cs)
  • GLOBALGAP, production-quality ingredients is the key to quality food (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/10:00023851!RIV11-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QG60148), Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 260807
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/10:00023851
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • GLOBALGAP; GMP (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [E98234C8075A]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský dvůr u Bystřice nad Pernštejnem
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • XL. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Opatová, Hana
  • Voldřich, Michal
  • Ševčík, Rudolf
  • Pivoňka, Jan
  • Rajchl, Aleš
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1802-1433
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VÚPP
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software