About: Metody hodnocení množství a kvality pekařských náplní     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Obsah a kvalita nejrůznějších náplní a složek potravinářských výrobků (pekařských výrobků , mléčných výrobků, cukrovinek) je v současnosti zpochybňována jak spotřebiteli tak konkurujícími si výrobci. Přestože by tyto výrobky měly splňovat požadavky relevantních komoditních vyhlášek i tvrzení uváděná na etiketě, je jejich kontrola obtížná a interpretace výsledků musí vycházet z širokého spektra možných receptur, přirozené variability a vlivu technologie na sledované složky a přítomnosti dalších látek ve výrobku.
  • Obsah a kvalita nejrůznějších náplní a složek potravinářských výrobků (pekařských výrobků , mléčných výrobků, cukrovinek) je v současnosti zpochybňována jak spotřebiteli tak konkurujícími si výrobci. Přestože by tyto výrobky měly splňovat požadavky relevantních komoditních vyhlášek i tvrzení uváděná na etiketě, je jejich kontrola obtížná a interpretace výsledků musí vycházet z širokého spektra možných receptur, přirozené variability a vlivu technologie na sledované složky a přítomnosti dalších látek ve výrobku. (cs)
  • The amount and the quality of the various filling and components of food products is impeached by both consumers and competing business. And the satisfactory objective methods for the control are searched. (en)
Title
  • Metody hodnocení množství a kvality pekařských náplní
  • Metody hodnocení množství a kvality pekařských náplní (cs)
  • The methods for the evaluation of quantity and quality of bakery fillings (en)
skos:prefLabel
  • Metody hodnocení množství a kvality pekařských náplní
  • Metody hodnocení množství a kvality pekařských náplní (cs)
  • The methods for the evaluation of quantity and quality of bakery fillings (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/10:00023840!RIV11-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QI91B283), Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 271001
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/10:00023840
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • bakery fillings; quality; quantity (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [8F780199BD2C]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský dvůr u Bystřice nad Pernštejnem
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • XL. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Valentová, Marie
  • Voldřich, Michal
  • Ševčík, Rudolf
  • Rajchl, Aleš
  • Čížková, Helena
  • Votavová, Lenka
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1802-1433
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VÚPP
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software