Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Trans izomery mastných kyselin ve výživě jako rizikový faktor aterosklerózy
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Review on trans fatty acids as risk factor of atherosclerosis. Contents of trans fatty acids in various food products
(en)
Je uveden literární přehled o vlivu trans mastných kyselin na vznik atherosklerosy a jejich obsah v různých potravinách
Je uveden literární přehled o vlivu trans mastných kyselin na vznik atherosklerosy a jejich obsah v různých potravinách
(cs)
Title
Trans izomery mastných kyselin ve výživě jako rizikový faktor aterosklerózy
Trans isomers of fatty acids in nutrition as risk factor of atherosclerosis
(en)
Trans izomery mastných kyselin ve výživě jako rizikový faktor aterosklerózy
(cs)
skos:prefLabel
Trans izomery mastných kyselin ve výživě jako rizikový faktor aterosklerózy
Trans isomers of fatty acids in nutrition as risk factor of atherosclerosis
(en)
Trans izomery mastných kyselin ve výživě jako rizikový faktor aterosklerózy
(cs)
skos:notation
RIV/60461373:22330/09:00022412!RIV10-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM0021620814), Z(MSM6046137305)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
4
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2010
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Dostálová, Jana
http://linked.open.../riv/druhVysledku
J - Článek v odborném periodiku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
346674
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/09:00022412
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
trans fatty acids; foods; atherosclerosis
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
foods
atherosclerosis
trans fatty acids
http://linked.open...odStatuVydavatele
CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[D2FABD7B0DE1]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Diabetologie, metabolismus, endokrinologie, výživa
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2009
http://linked.open...v/svazekPeriodika
12
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Dostálová, Jana
Dlouhý, P.
Anděl, Michal
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Prevention, diagnostics and therapy of diabetes mellitus, metabolic and endocrine damage of organism
Teoretické základy potravinářských a biochemických technologií
issn
1211-9326
number of pages
7
(
xsd:int
)
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software