Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Sensory evaluation of oils is considered a critical test of quality. The quality of edible oils is evaluated by sensory analysis and also by rheology methods. Sensory evaluation of edible oils is governed by three factors, namely, medium in which the oil is dispersed, temperature of oil during testing and panel training for unambiguous understanding of descriptors. Good sensory terminologies to evaluate the quality of edible oils must be chosen. Recommendation for the good procedures were summarised for using both methods. (en)
- Senzorické hodnocení olejů je považováno za kritický test kvality. Kvalita olejů je posuzována pomocí senzorické analýzy a reologickými metodami. Senzorické hodnocení je dáno třemi faktory, zvláště teplotou, mediem a tréninkem panelu, který musí rozumět deskriptorům. Pro hodnocení musí být vybrána správná terminologie. Byla shrnuta doporučení pro správný postup pro oba postupy.
- Senzorické hodnocení olejů je považováno za kritický test kvality. Kvalita olejů je posuzována pomocí senzorické analýzy a reologickými metodami. Senzorické hodnocení je dáno třemi faktory, zvláště teplotou, mediem a tréninkem panelu, který musí rozumět deskriptorům. Pro hodnocení musí být vybrána správná terminologie. Byla shrnuta doporučení pro správný postup pro oba postupy. (cs)
|
Title
| - Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků
- Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků (cs)
- Methodology of a psychorhelogy examination of edible oils (en)
|
skos:prefLabel
| - Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků
- Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků (cs)
- Methodology of a psychorhelogy examination of edible oils (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/09:00022404!RIV10-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/09:00022404
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - edible fats; rheology; sensory analysis (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník 47. mezinárodní konference technologie a analýzy tuků
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pokorný, Jan
- Štern, Petr
- Panovská, Zdenka
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Slovenská technická univerzita v Bratislave
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |