About: Stabilita vybraných rostlinných olejů během mikrovlnného a konvenčního ohřevu     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Different kinds of vegetable oils were heated in microwave oven and conventional. In this heated oils were determined peroxide value, content of conjugated dienes and trienes and fatty acid content. (en)
  • Různé rostlinné oleje byly zahřívány v mikrovlnné troubě a konvenčním způsobem. Po té bylo analyzováno peroxidové číslo, obsah konjugovaných dienů a trienů a obsah mastných kyselin.
  • Různé rostlinné oleje byly zahřívány v mikrovlnné troubě a konvenčním způsobem. Po té bylo analyzováno peroxidové číslo, obsah konjugovaných dienů a trienů a obsah mastných kyselin. (cs)
Title
  • Stabilita vybraných rostlinných olejů během mikrovlnného a konvenčního ohřevu
  • Stabilita vybraných rostlinných olejů během mikrovlnného a konvenčního ohřevu (cs)
  • Stability of Different Kinds of Vegetable Oils during Microwave and Conventional Heating (en)
skos:prefLabel
  • Stabilita vybraných rostlinných olejů během mikrovlnného a konvenčního ohřevu
  • Stabilita vybraných rostlinných olejů během mikrovlnného a konvenčního ohřevu (cs)
  • Stability of Different Kinds of Vegetable Oils during Microwave and Conventional Heating (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/09:00022368!RIV10-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 343294
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/09:00022368
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • vegetable oils; microwave and conventional heating; fatty acid content; peroxide value (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [79A47199CFD9]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Tatranská Lomnica, SR
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Bratislava
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník 47. mezinárodní konference technologie a analýzy tuků
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálová, Jana
  • Pudil, František
  • Lukešová, Dobromila
  • Mahmoud, A. E.
  • Svárovská, Monika
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Slovenská technická univerzita v Bratislave
https://schema.org/isbn
  • 978-80-227-3097-6
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software