About: Stravování v Egyptě a receptury oblíbených pokrmů     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The egyptian kitchen is represented using legumes and vegetables which are produced in very high quality in the Nile valley and its delta. Meat is significantly less represented than in other Arab countries in North Africa. Egyptian dishes are spicy, but still delicious. (en)
  • V egyptské kuchyni jsou hojně zastoupeny luštěniny a zelenina, které se produkují ve vysoké kvalitě právě v údolí Nilu a v jeho deltě. Maso je významně méně zastoupeno než v ostatních arabských zemích na severu Afriky. Egyptské pokrmy jsou výrazně kořeněné, ale přesto lahodné.
  • V egyptské kuchyni jsou hojně zastoupeny luštěniny a zelenina, které se produkují ve vysoké kvalitě právě v údolí Nilu a v jeho deltě. Maso je významně méně zastoupeno než v ostatních arabských zemích na severu Afriky. Egyptské pokrmy jsou výrazně kořeněné, ale přesto lahodné. (cs)
Title
  • Stravování v Egyptě a receptury oblíbených pokrmů
  • Catering in Egypt and Recipes of Favorite Dishes (en)
  • Stravování v Egyptě a receptury oblíbených pokrmů (cs)
skos:prefLabel
  • Stravování v Egyptě a receptury oblíbených pokrmů
  • Catering in Egypt and Recipes of Favorite Dishes (en)
  • Stravování v Egyptě a receptury oblíbených pokrmů (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/09:00022367!RIV10-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 5
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 344009
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/09:00022367
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • dish; dessert; drink (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [656E1E872B60]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Výživa a potraviny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 64
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálová, Jana
  • Pokorný, Jan
  • Mahmoud, A. E.
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1211-846X
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software