Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Přídavky 10 a 20 % prosa, kukuřice, pohanky, sóji, lupiny, amarantu a quinoi k pšeničné mouce vznikají různé druhy kompozitní mouky s nutričním přínosem. Ve srovnání s pšeničnou moukou byl zjištěn příznivý vliv 10% přídavku sledovaných plodin na vlastnosti finálního výrobku. Vyšší koncentrace prosa, sóji, lupiny, amarantu a quinoi naopak negativně ovlivnila amylografické maximum i senzorické charakteristiky pečiva.
- Přídavky 10 a 20 % prosa, kukuřice, pohanky, sóji, lupiny, amarantu a quinoi k pšeničné mouce vznikají různé druhy kompozitní mouky s nutričním přínosem. Ve srovnání s pšeničnou moukou byl zjištěn příznivý vliv 10% přídavku sledovaných plodin na vlastnosti finálního výrobku. Vyšší koncentrace prosa, sóji, lupiny, amarantu a quinoi naopak negativně ovlivnila amylografické maximum i senzorické charakteristiky pečiva. (cs)
- Supplements of 10 and 20% of corn, millet, buckwheat, soya, lupine, amaranth and quinoa flour to wheat one formed different sort of composite flour with interesting nutrition benefits. In comparison to the standard, the positive effect was brought by 10% of evaluated samples, mostly on specific bread volume. Higher concentration of millet, soya, lupin, quinoa and amaranth had a negative influence on amylograph maximum and bread sensory parameters. (en)
|
Title
| - Kompositní mouky - charakteristiky škrobu a pečiva
- Kompositní mouky - charakteristiky škrobu a pečiva (cs)
- Flour composites - starch and bread characteristics (en)
|
skos:prefLabel
| - Kompositní mouky - charakteristiky škrobu a pečiva
- Kompositní mouky - charakteristiky škrobu a pečiva (cs)
- Flour composites - starch and bread characteristics (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/09:00022238!RIV10-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/09:00022238
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - composite flours; non-traditional cereals; amylograph test; bread features (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Proceedings of the 5th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Hrušková, Marie
- Švec, Ivan
- Hofmanová, T.
- Kubalová, M.
- Bachanová, M.
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Česká společnost chemická
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |