Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Effect of ethanol on interactions of bitter and sweet tastes in aqueous solutions
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
The influence of 0.01% quinine on sweet taste in ethanol and aqua solution was studied
The influence of 0.01% quinine on sweet taste in ethanol and aqua solution was studied
(en)
Byl studován vliv chininu na sladkou chuť vodných a etanolových roztoků.
(cs)
Title
Effect of ethanol on interactions of bitter and sweet tastes in aqueous solutions
Effect of ethanol on interactions of bitter and sweet tastes in aqueous solutions
(en)
Vliv etanolu na interakce hořké a sladké chuti ve vodných roztocích
(cs)
skos:prefLabel
Effect of ethanol on interactions of bitter and sweet tastes in aqueous solutions
Effect of ethanol on interactions of bitter and sweet tastes in aqueous solutions
(en)
Vliv etanolu na interakce hořké a sladké chuti ve vodných roztocích
(cs)
skos:notation
RIV/60461373:22330/08:00021332!RIV09-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM6046137305)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
2
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2009
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Pokorný, Jan
Panovská, Zdeňka
Váchová, Alena
http://linked.open.../riv/druhVysledku
J - Článek v odborném periodiku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
365072
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/08:00021332
http://linked.open...riv/jazykVysledku
eng - angličtina
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
sweetness; bitterness; ethanol; sucrose; Aspartame; Neotame; sensory analysis
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
bitterness
sensory analysis
sucrose
ethanol
sweetness
Aspartame
Neotame
http://linked.open...odStatuVydavatele
CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[C9A183CD8571]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Czech Journal of Food Science
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
4
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2008
http://linked.open...v/svazekPeriodika
26
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Pokorný, Jan
Šedivá, Alena
Panovská, Zdenka
Jedelská, M.
http://linked.open...ain/vavai/riv/wos
000255982700006
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Teoretické základy potravinářských a biochemických technologií
issn
1212-1800
number of pages
7
(
xsd:int
)
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 76 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software