Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Nutriční hodnocení rostlinných tuků
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Rostlinné tuky byly hodnoceny z hlediska výživy, zejména z hlediska složení mastných kyselin
Rostlinné tuky byly hodnoceny z hlediska výživy, zejména z hlediska složení mastných kyselin
(cs)
The plant fats were evaluated from the nutrition point of view, most of all from point of view fatty acids composition
(en)
Title
Nutriční hodnocení rostlinných tuků
Nutritional evaluation of plant fats
(en)
Nutriční hodnocení rostlinných tuků
(cs)
skos:prefLabel
Nutriční hodnocení rostlinných tuků
Nutritional evaluation of plant fats
(en)
Nutriční hodnocení rostlinných tuků
(cs)
skos:notation
RIV/60461373:22330/08:00021328!RIV09-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2009
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Dostálová, Jana
Doležal, Marek
http://linked.open.../riv/druhVysledku
D - Článek ve sborníku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
383608
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/08:00021328
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
Plant fats; nutrition evaluation; fatty acid composition
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
fatty acid composition
nutrition evaluation
Plant fats
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[745E2092D548]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Sborník ze symposia Atherosklerosa 2008
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
2
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
6
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2008
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Dostálová, Jana
Doležal, Marek
Šatrová, K.
Lukešová, Dobromila
Brát, J.
malzerová, B.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
CST - Celostátní
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
2008-09-10
(
xsd:date
)
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Teoretické základy potravinářských a biochemických technologií
number of pages
6
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
Univerzita Karlova v Praze
https://schema.org/isbn
978-80-254-2834-4
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software