About: Složení mastných kyselin tuků na pečení a smažení a tuku v bramborových hranolcích     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Bylo stanoveno složení mastných kyselin tuků určených na pečení a smažení a tuku bramborových hranolků. V některých výrobcích byl zjištěn vysoký obsah trans mastných kyselin.
  • Bylo stanoveno složení mastných kyselin tuků určených na pečení a smažení a tuku bramborových hranolků. V některých výrobcích byl zjištěn vysoký obsah trans mastných kyselin. (cs)
  • Fatty acids composition of fat products for baking and frying and potato chips was determined. Some products contained high amount of trans fatty acid. (en)
Title
  • Složení mastných kyselin tuků na pečení a smažení a tuku v bramborových hranolcích
  • Složení mastných kyselin tuků na pečení a smažení a tuku v bramborových hranolcích (cs)
  • Fatty acids composition of fat products for baking and frying and potato chips. (en)
skos:prefLabel
  • Složení mastných kyselin tuků na pečení a smažení a tuku v bramborových hranolcích
  • Složení mastných kyselin tuků na pečení a smažení a tuku v bramborových hranolcích (cs)
  • Fatty acids composition of fat products for baking and frying and potato chips. (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/08:00021325!RIV09-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 395346
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/08:00021325
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Frying fats; baking fats; potato chips; fatty acid composition (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [1F94D22F3C84]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Valtice
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník přednášek XLVI. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálová, Jana
  • Doležal, Marek
  • Brát, Jiří
  • Lukešová, Dobromila
  • Barešová, A.
  • Malzerová, B.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Odborná skupina pro tuky, detergenty a kosmetickou chemii České společnosti chemické
https://schema.org/isbn
  • 978-80-86238-54-8
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software