Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Preference masa a masných výrobků u vysokoškoláků na konci dvacátého století
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Byly porovnány preference studentů k masným výrobkům v posledních 20 letech.
Byly porovnány preference studentů k masným výrobkům v posledních 20 letech.
(cs)
The preferences of meat and meat product by students during last 20 years were compared.
(en)
Title
Preference masa a masných výrobků u vysokoškoláků na konci dvacátého století
Preference masa a masných výrobků u vysokoškoláků na konci dvacátého století
(cs)
The preferences of meat and meat product by students in the end of 20 th century
(en)
skos:prefLabel
Preference masa a masných výrobků u vysokoškoláků na konci dvacátého století
Preference masa a masných výrobků u vysokoškoláků na konci dvacátého století
(cs)
The preferences of meat and meat product by students in the end of 20 th century
(en)
skos:notation
RIV/60461373:22330/08:00021310!RIV09-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM6046137305)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
1
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2009
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Valentová, Helena
Pokorný, Jan
Panovská, Zdeňka
Váchová, Alena
http://linked.open.../riv/druhVysledku
J - Článek v odborném periodiku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
388876
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/08:00021310
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
meat; meat products; preferences; surfy
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
preferences
surfy
meat
meat products
http://linked.open...odStatuVydavatele
CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[4D45B2860788]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Maso
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
4
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
4
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2008
http://linked.open...v/svazekPeriodika
3
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Pokorný, Jan
Valentová, Helena
Šedivá, Alena
Panovská, Zdenka
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Teoretické základy potravinářských a biochemických technologií
issn
1210-4086
number of pages
5
(
xsd:int
)
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software