Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Složení mastných kyselin tuku ve vybraných potravinářských výrobcích
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Fatty acids composition of some food products fat was determined. Some products had high content of trans fatty acids
(en)
Bylo stanoveno složení mastných kyselin tuku ve vybraných potravinářských výrobcích. Některé výrobky měly vysoký obsah trans mastných kyselin.
Bylo stanoveno složení mastných kyselin tuku ve vybraných potravinářských výrobcích. Některé výrobky měly vysoký obsah trans mastných kyselin.
(cs)
Title
Složení mastných kyselin tuku ve vybraných potravinářských výrobcích
Fatty acids composition of some food products fat.
(en)
Složení mastných kyselin tuku ve vybraných potravinářských výrobcích
(cs)
skos:prefLabel
Složení mastných kyselin tuku ve vybraných potravinářských výrobcích
Fatty acids composition of some food products fat.
(en)
Složení mastných kyselin tuku ve vybraných potravinářských výrobcích
(cs)
skos:notation
RIV/60461373:22330/08:00021308!RIV09-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2009
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Dostálová, Jana
Doležal, Marek
http://linked.open.../riv/druhVysledku
D - Článek ve sborníku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
395348
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/08:00021308
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
Food products; fatty acids composition
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
Food products
fatty acids composition
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[AFB475795980]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
Skalský Dvůr
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Sborník přednášek 39. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
2
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
5
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2008
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Dostálová, Jana
Doležal, Marek
Brát, Jiří
Barešová, A.
Folprechtová, B.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
EUR - Evropská
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
2008-05-26
(
xsd:date
)
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Teoretické základy potravinářských a biochemických technologií
issn
1802-1433
number of pages
5
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
Výzkumný ústav potravinářského průmyslu
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software