About: Využití vaječného bílku a žloutku k nepotravinářským účelům     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The presentation was concerned on isolation and usage of biological active components from egg white, especially lysozyme, ovotransferrin and avidin, and from egg yolk, especially phospholipids, choline, cholesterol and polypeptide IgY. All these compounds are apply in biochemistry, biochemical analyses and diagnostics, in medicine and pharmacy, some of them also in food production and in cosmetics. (en)
  • Prezentace se zabývala izolací a využitím biologicky aktivních složek z vaječného bílku, zejména lysozymem, ovotransferinem a avidinem a z vaječného žloutku, zejména fosfolipidy, cholinem, cholesterolem a polypeptidem IgY. Všechny uvedené látky se využívají v biochemii, biochemické analytice a diagnostice, v medicině a ve farmacii, některé i v potravinářství a kosmetice.
  • Prezentace se zabývala izolací a využitím biologicky aktivních složek z vaječného bílku, zejména lysozymem, ovotransferinem a avidinem a z vaječného žloutku, zejména fosfolipidy, cholinem, cholesterolem a polypeptidem IgY. Všechny uvedené látky se využívají v biochemii, biochemické analytice a diagnostice, v medicině a ve farmacii, některé i v potravinářství a kosmetice. (cs)
Title
  • Využití vaječného bílku a žloutku k nepotravinářským účelům
  • Use of egg white and egg yolk for non-food purposes (en)
  • Využití vaječného bílku a žloutku k nepotravinářským účelům (cs)
skos:prefLabel
  • Využití vaječného bílku a žloutku k nepotravinářským účelům
  • Use of egg white and egg yolk for non-food purposes (en)
  • Využití vaječného bílku a žloutku k nepotravinářským účelům (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/08:00021299!RIV09-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 404857
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/08:00021299
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • egg white; lysozyme; ovotransferrin; avidin; egg yolk; phospholipids; choline; cholesterol; IgY (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [3DBB5C1A17A7]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník z 35. české drůbežářské konference DRŮBEŽ 2008
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Míková, Kamila
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VFUT
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-048-1
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software