Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Biosynthesis of food components
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Je podán přehled všeobecně akceptovatelných biosyntetických cest vedoucích k nejdůležitějším složkám potravin.
(cs)
A survey of the generally accepted biosynthetic pathways that lead to the most important food components.
A survey of the generally accepted biosynthetic pathways that lead to the most important food components.
(en)
Title
Biosynthesis of food components
Biosynthesis of food components
(en)
Biosyntéza složek potravin
(cs)
skos:prefLabel
Biosynthesis of food components
Biosynthesis of food components
(en)
Biosyntéza složek potravin
(cs)
skos:notation
RIV/60461373:22330/08:00021289!RIV09-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2009
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Velíšek, Jan
Cejpek, Karel
http://linked.open.../riv/druhVysledku
B - Odborná kniha
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
358208
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/08:00021289
http://linked.open...riv/jazykVysledku
eng - angličtina
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
Biosynthesis; food components; enzymes
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
enzymes
Biosynthesis
food components
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[2624EC7C9617]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Tábor
http://linked.open...vEdiceCisloSvazku
1
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Biosynthesis of food components
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
2
(
xsd:int
)
http://linked.open...v/pocetStranKnihy
512
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
2
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2008
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Cejpek, Karel
Velíšek, Jan
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Teoretické základy potravinářských a biochemických technologií
number of pages
512
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
Ossis
https://schema.org/isbn
978-80-86659-12-1
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software