Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Hodnocené vzorky postihují sortiment mražených krémů běžně dostupný na českém trhu. Analýzy byly provedeny v červenci 2003 (10 vzorků) a v červenci 2007 (18 vzorků). Druhý soubor výrobků zahrnující trvanlivé pečivo (oplatky a sušenky) a cukrovinky (celkem 23 vzorků) byl analyzován v březnu 2008. Mezi hodnocené kvalitativní znaky patřily obsah nasycených, nenasycených, polynenasycených a trans mastných kyselin. U polynenasycených kyselin bylo také sledováno zastoupení n-6 a n-3 mastných kyselin. Kvalitativní posun byl nalezen především v obsahu trans mastných kyselin, který se za poslední roky výrazně snížil.
- Hodnocené vzorky postihují sortiment mražených krémů běžně dostupný na českém trhu. Analýzy byly provedeny v červenci 2003 (10 vzorků) a v červenci 2007 (18 vzorků). Druhý soubor výrobků zahrnující trvanlivé pečivo (oplatky a sušenky) a cukrovinky (celkem 23 vzorků) byl analyzován v březnu 2008. Mezi hodnocené kvalitativní znaky patřily obsah nasycených, nenasycených, polynenasycených a trans mastných kyselin. U polynenasycených kyselin bylo také sledováno zastoupení n-6 a n-3 mastných kyselin. Kvalitativní posun byl nalezen především v obsahu trans mastných kyselin, který se za poslední roky výrazně snížil. (cs)
- The work is focused on quality of fat in selected food products on the Czech market. The fat content and composition of fatty acids were evaluated in ice creams (28 samples), pastries and sweets (23 samples). (en)
|
Title
| - Obsah a složení tuku mražených krémů, trvanlivého pečiva a cukrovinek na českém trhu
- Fat content and composition of ice creams, pastries and sweets on Czech market (en)
- Obsah a složení tuku mražených krémů, trvanlivého pečiva a cukrovinek na českém trhu (cs)
|
skos:prefLabel
| - Obsah a složení tuku mražených krémů, trvanlivého pečiva a cukrovinek na českém trhu
- Fat content and composition of ice creams, pastries and sweets on Czech market (en)
- Obsah a složení tuku mražených krémů, trvanlivého pečiva a cukrovinek na českém trhu (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/08:00021287!RIV09-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/08:00021287
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - fat; fatty acids; composition (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník přednášek XLVI. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Dostálová, Jana
- Doležal, Marek
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Odborná skupina pro tuky, detergenty a kosmetickou chemii České společnosti chemické
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |