About: Obsah a složení tuku mražených krémů, trvanlivého pečiva a cukrovinek na českém trhu     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Hodnocené vzorky postihují sortiment mražených krémů běžně dostupný na českém trhu. Analýzy byly provedeny v červenci 2003 (10 vzorků) a v červenci 2007 (18 vzorků). Druhý soubor výrobků zahrnující trvanlivé pečivo (oplatky a sušenky) a cukrovinky (celkem 23 vzorků) byl analyzován v březnu 2008. Mezi hodnocené kvalitativní znaky patřily obsah nasycených, nenasycených, polynenasycených a trans mastných kyselin. U polynenasycených kyselin bylo také sledováno zastoupení n-6 a n-3 mastných kyselin. Kvalitativní posun byl nalezen především v obsahu trans mastných kyselin, který se za poslední roky výrazně snížil.
  • Hodnocené vzorky postihují sortiment mražených krémů běžně dostupný na českém trhu. Analýzy byly provedeny v červenci 2003 (10 vzorků) a v červenci 2007 (18 vzorků). Druhý soubor výrobků zahrnující trvanlivé pečivo (oplatky a sušenky) a cukrovinky (celkem 23 vzorků) byl analyzován v březnu 2008. Mezi hodnocené kvalitativní znaky patřily obsah nasycených, nenasycených, polynenasycených a trans mastných kyselin. U polynenasycených kyselin bylo také sledováno zastoupení n-6 a n-3 mastných kyselin. Kvalitativní posun byl nalezen především v obsahu trans mastných kyselin, který se za poslední roky výrazně snížil. (cs)
  • The work is focused on quality of fat in selected food products on the Czech market. The fat content and composition of fatty acids were evaluated in ice creams (28 samples), pastries and sweets (23 samples). (en)
Title
  • Obsah a složení tuku mražených krémů, trvanlivého pečiva a cukrovinek na českém trhu
  • Fat content and composition of ice creams, pastries and sweets on Czech market (en)
  • Obsah a složení tuku mražených krémů, trvanlivého pečiva a cukrovinek na českém trhu (cs)
skos:prefLabel
  • Obsah a složení tuku mražených krémů, trvanlivého pečiva a cukrovinek na českém trhu
  • Fat content and composition of ice creams, pastries and sweets on Czech market (en)
  • Obsah a složení tuku mražených krémů, trvanlivého pečiva a cukrovinek na českém trhu (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/08:00021287!RIV09-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 383932
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/08:00021287
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • fat; fatty acids; composition (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [35E98F8D5A10]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Valtice
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník přednášek XLVI. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálová, Jana
  • Doležal, Marek
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Odborná skupina pro tuky, detergenty a kosmetickou chemii České společnosti chemické
https://schema.org/isbn
  • 978-80-86238-54-8
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software