About: Jak závisí křehkost masa na obsahu tukové a pojivové tkáně.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Obsah intramuskulárního tuku má pozitivní vliv na krehkost masa. Byla prokázána souvislost mezi obsahem intramuskulárního tuku zjišteným chemickou metodou i analýzou obrazu a sílou ve strihu, která charakterizuje krehkost masa. Analýza obrazu se osvedcila jako vhodná metoda pro stanovení intramuskulárního tuku, zatímco v prípade pojivové tkáne byla nižší shoda mezi výsledky analýzy obrazu, merení síly ve strihu masa a chemického stanovení kolagenu.
  • Obsah intramuskulárního tuku má pozitivní vliv na krehkost masa. Byla prokázána souvislost mezi obsahem intramuskulárního tuku zjišteným chemickou metodou i analýzou obrazu a sílou ve strihu, která charakterizuje krehkost masa. Analýza obrazu se osvedcila jako vhodná metoda pro stanovení intramuskulárního tuku, zatímco v prípade pojivové tkáne byla nižší shoda mezi výsledky analýzy obrazu, merení síly ve strihu masa a chemického stanovení kolagenu. (cs)
  • Intramuscular fat has positive effect on meat tenderness. Connection between meat tenderness and content of addipose and connetive tissues was proved using video image analysis and shear stress. (en)
Title
  • Jak závisí křehkost masa na obsahu tukové a pojivové tkáně.
  • Connection between meat tenderness and content of addipose and connetive tissues (en)
  • Jak závisí křehkost masa na obsahu tukové a pojivové tkáně. (cs)
skos:prefLabel
  • Jak závisí křehkost masa na obsahu tukové a pojivové tkáně.
  • Connection between meat tenderness and content of addipose and connetive tissues (en)
  • Jak závisí křehkost masa na obsahu tukové a pojivové tkáně. (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/08:00021076!RIV09-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 1
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 373643
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/08:00021076
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • meat; tenderness; intramuscular fat; VIA; shear stress (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [39EF308435E6]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Výživa a potraviny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 58
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pipek, Petr
  • Vernerová, Jarmila
  • Břečka, Martin
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1211-846X
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software