About: Analyz videoizobraženij     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Video image analysis proved to be a suitable method for evaluation the quality of meat and meat products. The advantages and problems of VIA are discussed. Several examples of use of VIA in meat technology are given: monitoring of moulds growth and salts crystallization on dry sausages surface, hem pigments oxidization in meat products, colour stabilization in minced meat using carbon monoxide, meat greening, bones discoloration and reddening of cooked nitrite free sausages. VIA, meat, colour, hem pigments (en)
  • Analýza obrazu je vhodná metoda pro hodnocení kvality masa a masných výrobků. Jsou diskutovány výhody a nevýhody využití analýzy obrazu. Analýzu obrazu lze použít pro sledování růstu plísní a krystalizace solí na povrchu trvanlivých salámů, oxidace hemových barviv v masných výrobcích, zachování barvy v mělněném mase baleném v atmosféře s přidaným oxidem uhelnatým. Dále má využití pro hodnocení diskolorace kostí. (cs)
  • Analýz videoizobraženij služit metodom opredělenija jkačestva masa oi masnych izdělij. Oblast primeněnija videonalaiza ochvativajet širokije sfery mjasnoj promyšlenosti: ot nabljudenija za rostom plesnevich gribkov i za obrazovaniem solenych kristallov na poverchnosti syrokopčenych kolbas vpljut do kontrolja cvetovych izmenenij masa, kostej i mjasoproduktov.
Title
  • Analyz videoizobraženij
  • Analýza obrazu (cs)
  • Video image analysis (en)
skos:prefLabel
  • Analyz videoizobraženij
  • Analýza obrazu (cs)
  • Video image analysis (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/08:00021067!RIV09-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 3
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 355983
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/08:00021067
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • VIA; meat; colour; hem pigments (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • DE - Spolková republika Německo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [F0046FD83746]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Mjaso i moloko
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pipek, Petr
  • Staruch, Ladislav
  • Bělková, Bo-Anne
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 0944-1646
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 15 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software