Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Flavonoidy ako výživové a senzoricky aktívne zložky hrozna a vína
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Flavonoids are active components of both wine grapes and wine as they act as antioxidants and also influence the flavour.
(en)
Víno i hrozny obsahují flavonoidy, které mají velký význam jako antioxidanty i jako složky ovlivňující chuť výrobku.
Víno i hrozny obsahují flavonoidy, které mají velký význam jako antioxidanty i jako složky ovlivňující chuť výrobku.
(cs)
Title
Flavonoidy ako výživové a senzoricky aktívne zložky hrozna a vína
Flavonoids as nutritionally and sensorically active components of grapes and wine
(en)
Flavonoidy jako výživově a ssenzoricky aktivní složky hroznů a vína
(cs)
skos:prefLabel
Flavonoidy ako výživové a senzoricky aktívne zložky hrozna a vína
Flavonoids as nutritionally and sensorically active components of grapes and wine
(en)
Flavonoidy jako výživově a ssenzoricky aktivní složky hroznů a vína
(cs)
skos:notation
RIV/60461373:22330/07:00019192!RIV08-MSM-22330___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
63-64
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM6046137305)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
3
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2008
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Pokorný, Jan
http://linked.open.../riv/druhVysledku
J - Článek v odborném periodiku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
422179
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/07:00019192
http://linked.open...riv/jazykVysledku
sla - slovenština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
Wine - wine grapes - flavonoids - nutrional value - sensory value
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
Wine
http://linked.open...odStatuVydavatele
SK - Slovenská republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[5E2F34FBDE87]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Vinič a víno
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
2
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2007
http://linked.open...v/svazekPeriodika
7
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Pokorný, Jan
Príbela, Alexander
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Teoretické základy potravinářských a biochemických technologií
issn
1335-7514
number of pages
2
(
xsd:int
)
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 77 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software