About: Vliv namáčení a vaření na obsah α-galaktosidů ve vybraných luštěninách     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Byl sledován vliv namáčení a vaření na obsah α-galaktosidů ve vybraných luštěninách
  • Byl sledován vliv namáčení a vaření na obsah α-galaktosidů ve vybraných luštěninách (cs)
  • The changes of α-galaktosides contents in legume seeds during soaking and cooking was determined (en)
Title
  • Vliv namáčení a vaření na obsah α-galaktosidů ve vybraných luštěninách
  • Influence of soaking and cooking on α-galaktosides content in legume seeds (en)
  • Vliv namáčení a vaření na obsah α-galaktosidů ve vybraných luštěninách (cs)
skos:prefLabel
  • Vliv namáčení a vaření na obsah α-galaktosidů ve vybraných luštěninách
  • Influence of soaking and cooking on α-galaktosides content in legume seeds (en)
  • Vliv namáčení a vaření na obsah α-galaktosidů ve vybraných luštěninách (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/07:00018140!RIV08-MZE-22330___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 68-70
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QF3287)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 1
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 458447
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/07:00018140
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Legumes; ?-galaktosides; cooking; soaking (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [32A542DCEF2C]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník XXXVIII. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, , 21.-23.5. 2007, Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem, ČR
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 38
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálová, Jana
  • Culková, Jana
issn
  • 1802-1433
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 59 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software