About: Využití vakua při tepelném zpracování krůtího masa     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Tepelná úprava krůtího masa pod vakuem vedla ke zlepšení jeho křehkosti a snížení hmotnostních ztrát při záhřevu. Křehkost byla vyšší zejména při nižších teplotách záhřevu; jako vhodná se ukazuje kombinace záhřevu při teplotě 60 °C po dobu 3 hodin. Hmotnostní ztráty při tomto způsobu záhřevu byly významně nižší než při použití vyšších teplot úpravy pod vakuem anebo po osmahnutí.
  • Tepelná úprava krůtího masa pod vakuem vedla ke zlepšení jeho křehkosti a snížení hmotnostních ztrát při záhřevu. Křehkost byla vyšší zejména při nižších teplotách záhřevu; jako vhodná se ukazuje kombinace záhřevu při teplotě 60 °C po dobu 3 hodin. Hmotnostní ztráty při tomto způsobu záhřevu byly významně nižší než při použití vyšších teplot úpravy pod vakuem anebo po osmahnutí. (en)
  • Tepelná úprava krůtího masa pod vakuem vedla ke zlepšení jeho křehkosti a snížení hmotnostních ztrát při záhřevu. Křehkost byla vyšší zejména při nižších teplotách záhřevu; jako vhodná se ukazuje kombinace záhřevu při teplotě 60 °C po dobu 3 hodin. Hmotnostní ztráty při tomto způsobu záhřevu byly významně nižší než při použití vyšších teplot úpravy pod vakuem anebo po osmahnutí. (cs)
Title
  • Využití vakua při tepelném zpracování krůtího masa
  • Využití vakua při tepelném zpracování krůtího masa (en)
  • Využití vakua při tepelném zpracování krůtího masa (cs)
skos:prefLabel
  • Využití vakua při tepelném zpracování krůtího masa
  • Využití vakua při tepelném zpracování krůtího masa (en)
  • Využití vakua při tepelném zpracování krůtího masa (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/06:00022535!RIV10-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 1
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 508169
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/06:00022535
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • vacuum; heat treatment; turkey; meat (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [BA5E5E69CE37]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Maso
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 17
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pipek, Petr
  • Jeleníková, Jarmila
issn
  • 1210-4086
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software