Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Souvislost mezi vnímáním tučné chuti a citlivosti k látce PROP.
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Hodnotitelé byli testování na citlivost k PROPu a na tučnou chuť.
Hodnotitelé byli testování na citlivost k PROPu a na tučnou chuť.
(cs)
The assessors were tested to the sensitivity to PROP and also to fat.
(en)
Title
Souvislost mezi vnímáním tučné chuti a citlivosti k látce PROP.
Connection between the perception of fat and sensitivity to PROP
(en)
Souvislost mezi vnímáním tučné chuti a citlivosti k látce PROP.
(cs)
skos:prefLabel
Souvislost mezi vnímáním tučné chuti a citlivosti k látce PROP.
Connection between the perception of fat and sensitivity to PROP
(en)
Souvislost mezi vnímáním tučné chuti a citlivosti k látce PROP.
(cs)
skos:notation
RIV/60461373:22330/06:00017925!RIV07-MSM-22330___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
51-54
http://linked.open...avai/riv/aktivita
P
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
P(OC 921.001), Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2007
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Pokorný, Jan
Panovská, Zdeňka
Váchová, Alena
http://linked.open.../riv/druhVysledku
D - Článek ve sborníku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
500592
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/06:00017925
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
sensory analysis; 6-n thiopropyluracil (PROP); fat perception
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
6-n thiopropyluracil (PROP)
fat perception
sensory analysis
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[FB413BB75D26]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Bratislava
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
XLIV. Mezinárodná konferencia z technologie a analytiky tukov, Liptovský Ján, Slovensko, 10.-12.5. 2006
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
4
(
xsd:int
)
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/OC%20921.001
http://linked.open...UplatneniVysledku
2006
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Pokorný, Jan
Lukešová, Dobromila
Šedivá, Alena
Panovská, Zdenka
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Teoretické základy potravinářských a biochemických technologií
number of pages
4
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
Slovenská chemická spoločnosť pri SAV
https://schema.org/isbn
80-86238-97-0
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 76 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software