Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Organoleptické vlastnosti uzených sýrů v závislosti na době od otevření originálního balení
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Sensory profile of three sanmples of smoked cheese were evaluated by unstructured graphic scale.
(en)
Sensorický profil tří vzorků uzeného sýra byl hodnocen pomocí grafické nestrukturované stupnice
Sensorický profil tří vzorků uzeného sýra byl hodnocen pomocí grafické nestrukturované stupnice
(cs)
Title
Organoleptické vlastnosti uzených sýrů v závislosti na době od otevření originálního balení
Organoleptické vlastnosti uzených sýrů v závislosti na době od otevření originálního balení
(cs)
Organoleptic properties of smoked cheeses - dependence on the time from the original packaging opening
(en)
skos:prefLabel
Organoleptické vlastnosti uzených sýrů v závislosti na době od otevření originálního balení
Organoleptické vlastnosti uzených sýrů v závislosti na době od otevření originálního balení
(cs)
Organoleptic properties of smoked cheeses - dependence on the time from the original packaging opening
(en)
skos:notation
RIV/60461373:22330/06:00017890!RIV07-MSM-22330___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
215-219
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM6046070901), Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2007
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Panovská, Zdeňka
Váchová, Alena
http://linked.open.../riv/druhVysledku
D - Článek ve sborníku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
491033
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/06:00017890
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
sensory profile; smoked cheese; packaging
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
packaging
sensory profile
smoked cheese
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[267CF72AA58B]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Mléko a sýry 2006
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
2
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
4
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2006
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Babička, Luboš
Kouřimská, Lenka
Šedivá, Alena
Panovská, Zdenka
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Setrvalé zemědělství, kvalita zemědělské produkce, krajinné a přírodní zdroje.
Teoretické základy potravinářských a biochemických technologií
number of pages
5
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
https://schema.org/isbn
80-7080-620-6
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 75 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software