Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Three types of structured fats were prepared by total catalytic hydrogenation and alkaline transesterification. The molar ratio of the medium chain length and long chain length was 1.8:1. Structured fats differed in contend of stearic, palmitic and behenic acid. Model fat blend were prepared of these structured fats by mixing with low erucic rapeseed oil and than these blends were crystallized in laboratory votator and their physical properties were measured. (en)
- Pomocí totální hydrogenace a alkalicky katalyzované transesterifikace byly připraveny tři typy strukturních tuků, které měly molární poměr středně dlouhých a dlouhých mastných kyselin 1,8:1. Jednotlivé strukturní tuky se lišily v obsahu kyseliny palmitové, stearové, arachové a behenové. Z těchto strukturních tuků byly následně za definovaných podmínek připraveny modelové tukové násady a sledovány jejich reologické a další fyzikální vlastnosti.
- Pomocí totální hydrogenace a alkalicky katalyzované transesterifikace byly připraveny tři typy strukturních tuků, které měly molární poměr středně dlouhých a dlouhých mastných kyselin 1,8:1. Jednotlivé strukturní tuky se lišily v obsahu kyseliny palmitové, stearové, arachové a behenové. Z těchto strukturních tuků byly následně za definovaných podmínek připraveny modelové tukové násady a sledovány jejich reologické a další fyzikální vlastnosti. (cs)
|
Title
| - Vliv délky řetězce mastných kyselin strukturních tuků na vlastnosti modelových tukových násad
- Vliv délky řetězce mastných kyselin strukturních tuků na vlastnosti modelových tukových násad (cs)
- Influence of the chain length of the fatty acids of structured fat on the properties of model fat blends (en)
|
skos:prefLabel
| - Vliv délky řetězce mastných kyselin strukturních tuků na vlastnosti modelových tukových násad
- Vliv délky řetězce mastných kyselin strukturních tuků na vlastnosti modelových tukových násad (cs)
- Influence of the chain length of the fatty acids of structured fat on the properties of model fat blends (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/06:00017777!RIV07-MSM-22330___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/06:00017777
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - structured fat; totally hydrogenation; randomization; rheology; crystallization (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník 44. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Filip, Vladimír
- Šmidrkal, Jan
- Zárubová, Markéta
- Piska, Ivo
- Kšandová, Lenka
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |